Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladılar! Löw, Bilic, Jesus derken...

06.01.2022 - 14:41 | Son Güncellenme: 07.01.2022 - 08:20

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından yeni yeni teknik direktör arayışları devam ederken, Hırvat basınından yeni bir iddia geldi.

Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladılar! Löw, Bilic, Jesus derken...

Fenerbahçe'nin yeni hocası kim olacak?

Süper Lig'de ilk yarıyı lider Trabzonspor'un 14 puan gerisinde 4. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de yeni teknik direktör için çalışmalar devam ederken, yeni hocanın kim olacağı merak konusu.

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için Joachim Löw, Slaven Bilic ve Jorge Jesus'un isimlerinin gündemde olduğu kamuoyuna yansımıştı. Ancak Hırvat basınından yeni bir iddia ortaya atıldı.

Ali Koç, Löw'le online görüştü

Başkan Ali Koç hoca adaylarından Alman teknik direktör Joachim Löw ile geçtiğimiz günlerde online bir görüşme gerçekleştirmişti. Ali Koç, Löw ile online bir görüşme gerçekleştirmişti. Ancak henüz Löw ile bir anlaşma sağlanamadı.

İlgini Çekebilir
Francesco Farioli Fenerbahçeli oyuncuyu istedi
Habere Git

Slaven Bilic sezonun son maçına çıktı

Fenerbahçe'nin temas halinde olduğu bir başka isim ise Slaven Bilic'ti. Çin ekibi Beijing Guoan ile sözleşmesi devam eden Hırvat hoca sezonun son maçına dün çıktı. 

Jorge Jesus için nabız yoklandı

Portekiz basına yansıyan haberlere göre ise Sarı-lacivertliler, daha önce de takımın başına getirmek istediği Jorge Jesus için bir kez daha nabız yokladığı ifade edilmişti.

Hırvatlardan Niko Kovac iddiası

Sabah'ın Hırvat basınından derlediği habere göre; geçen hafta Fransız ekibi Monaco ile yollarını ayıran Niko Kovac'ın Fenerbahçe'ye gelebileceği belirtildi.

İstekleri makul olursa

Haberde Ali Koç'un 50 yaşındaki çalıştırıcının isteklerini makul bulması halinde teklif yapacağı ifade edildi. 

Beşiktaş'ın da gündemine geldi

Kariyerinde Hırvatistan Milli takımı'nın yanı sıra Bundesliga ekipleri Eintracht Frankfurt ile Bayern Münih'i çalıştıran Kovac'la Beşiktaş'ın da ilgilendiği ve 1,5 yıllık bir teklif yaptığı ilere sürülmüştü.

Senin için hazırladığımız haberler