Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Emre Demir, İstanbul'a Geldi

30.01.2023 - 18:18 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 19:04

Süper Lig ekipleriden Fenerbahçe, Kayserispor'dan Barcelona'ya transfer olan genç yıldız adayı Emre Demir'i transfer etti. Genç oyuncu İstanbul'a geldi. Detaylar...

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Emre Demir, İstanbul'a Geldi

AJANSSPOR HABER

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam eden Fenerbahçe, Süper Lig'den La Liga ekiplerinden Barcelona'ya transfer olan Emre Demir'i transfer etti. Genç oyuncu, sağlık kontrollerinden geçmek için İstanbul'a geldi. Detaylar...

Sözleşme imzalanacak

Fenerbahçe, Barcelona forması giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusunu transfer etti. Genç oyuncu kısa süre içinde sağlık kontrollerinden geçerek Sarı-Lacivertli ekiple sözleşme imzalayacak.

Önce kadro dışı sonra Fenerbahçe

Barcelona B takımı maçtan önce transfer görüşmesi yapan genç oyuncu Emre Demir'i kadro dışı bıraktığını duyurdu. Genç oyuncunun süresiz olarak kadro dışı kaldığı duyuruldu. Genç oyuncu ardından Fenerbahçe'ye transfer oldu. 

İlgini Çekebilir
Jayden Oosterwolde, Fenerbahçe'de!
Habere Git

Kayserispor'dan gitti

1 Temmuz 2022 yılında Kayserispor'dan Barcelona altyapısına transfer olan Emre Demir, Katalan ekibinde transfer olan üçüncü Türk oyuncu olmayı başardı. A Takım da ise henüz forma giyemedi. 

Daha önce ise Rüştü Reçber ve Arda Turan transfer olmuştu. Emre Demir için Katalan ekibi 2 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

2 maçta forma giydi

Genç oyuncu Emre Demir, Barcelona Atletic formasıyla yalnızca 2 maçta 24 dakika şans bulabildi. Demir, gol atma şansı elde edemedi.

İlgini Çekebilir
Daniel Castellani, Fenerbahçe'ye veda etti!
Habere Git

Süper Lig güncel puan durumu

''Şu anda çok heyecanlıyım"

Emre Demir, Türkiye'ye geldikten hemen sonra açıklama yaptı. Demir, "Çok büyük takımdan Türkiye'nin en büyük takımına geldiğim için çok mutluyum. Şu anda çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler