Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Cengiz Ünder İstanbul'a Geldi

12.08.2023 - 21:28 | Son Güncellenme: 12.08.2023 - 22:06

Son dakika | Fenerbahçe'nin yeni transferi Cengiz Ünder, sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeye imza atmak için İstanbul'a geldi. İşte detaylar.

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Cengiz Ünder İstanbul'a Geldi

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Cengiz Ünder ile olan görüşmelerde sona geldi. Sarı-Lacivertliler, Fransız takım Marsilya ile prensip anlaşmasına varırken, milli futbolcu İstanbul'a geldi.

Sözleşme için geldi

Cengiz Ünder'i taşıyan uçağın İstanbul'a indiği bilgisi öğrenilirken, yıldız futbolcunun sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini Sarı-Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

"Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim"

Basın mensuplarına ilk açıklamasını yapan yeni transfer, "Kendimi çok heyecanlı ve çok gururlu hissediyorum, Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ile Galatasaray yine karşı karşıya!
Habere Git

"Dzeko ile transfer sürecimde sık sık konuştuk"

Serie A temsilcisi Roma'dan takım arkadaşı Edin Dzeko ile görüştüklerini açıklayan Cengiz Ünder, "Edin Dzeko ile transfer sürecimde sık sık konuştuk. Roma'da birlikte güzel günler geçirdik. Burada ona yine çok gol attıracağım" dedi.

"Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya geldim"

Sözlerine devam eden milli futbolcu, "Avrupa'da 7 yıl geçirdim. Menajerime, Türkiye'ye dönmek istediğimi söyledim ve geldim. Özgüveni yüksek bir futbolcuyum, sahaya çıktığımda bunu herkese göstereceğim. Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya geldim" dedi.

"Marsilya'dayken sürekli kafam buradaydı"

Ünder, "Marsilya ile antrenman yaparken sürekli kafam buradaydı. Sonunda geldim. Fiziksel olarak çok iyi durumdayım. Bir an önce antrenmana ve maça çıkmak istiyorum" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler