Fenerbahçe'nin yeni transferi Raul Neto'nun şanssızlığı! Tendonu koptu

26.08.2023 - 13:56 | Son Güncellenme: 26.08.2023 - 23:30

Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Raul Neto, İran-Brezilya maçında sakatlanarak sedyeyle parkeyi terk etti. Brezilyalı oyuncunun tendonu koptu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Raul Neto'nun şanssızlığı! Tendonu koptu

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Raul Neto, 2023 FIBA Dünya Kupası'nda Brezilya formasıyla yer aldı. Yıldız basketbolcu, grup aşamasında oynanan İran maçında sakatlanarak oyuna devam edemedi. Neto, parkeyi sedye ile terk etti.

37 sayı öndeyken sakatlandı, sedye ile çıktı

31 yaşındaki yıldız oyuncu, 3. çeyreğin bitimine 7.52 kala sakatlandı ve sedye ile çıkmak zorunda kaldı. Neto'nun sakatlandığı sırada Brezilya, İran karşısında 37 sayı farkla öndeydi.

VİDEO | Neto'nun sakatlık anı

İlgini Çekebilir
Şampiyonluğun gizli adayı Avrupa devini sahadan sildi!
Habere Git

Fenerbahçe Beko'dan Raul Neto açıklaması

Sarı-lacivertli kulübün sitesinden yapılan açıklamada, "Brezilya forması ile FIBA 2023 Dünya Kupası'nda mücadele eden oyuncumuz Raul Neto, bugün oynanan İran karşılaşmasında talihsiz bir sakatlık geçirmiş ve mücadeleyi yarıda bırakmıştır. Brezilya Basketbol Federasyonu, yapılan sağlık kontrollerinin ardından sporcumuzun sağ diz patellar tendonunun koptuğunu açıklamıştır. Oyuncumuz Raul Neto'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçe Beko, Cleveland Cavaliers'tan transfer etti

NBA takımlarında yıllarca forma giyen Raul Neto, son olarak Cleveland Cavaliers'ta Cedi Osman'ın takım arkadaşı olmuştu. Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı yıldızı sezon başında kadrosuna kattı.

Senin için hazırladığımız haberler