Fenerbahçe'ye 50 milyonluk sponsorluk

06.08.2020 - 17:15 | Son Güncellenme: 06.08.2020 - 17:20

Son dakika Fenerbahçe haberleri... TFF'nin harcama limitinden dolayı sıkıntıda olan sarı - lacivertli ekip, sponsorluk anlaşmalarından önemli bir gelir elde etti. Peki hangi firmalar Fenerbahçe'nin forma sponsoru oldu, Fenerbahçe sponsorluktan ne kadar kazandı? İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye 50 milyonluk sponsorluk

Ceyhun KUBURLU - AJANSSPOR 

Türkiye Futbol Federasyonu'nn (TFF) yeni sezon için sadece 178 milyon lira Takım Harcama Limiti tanıdı Fenerbahçe, önemli bir gelir elde etti. Sarı lacivertli takımın yeni transferleri Mert Hakan Yandaş ve Gökhan Gönül'ün giydiği formalarda kulübün forma sponsorları da yer aldı.

Buna göre Fenerbahçe yeni sezonda da Avis ile devam edecek. Dikkat çeken bir diğer nokta da koldaki sponsorluk.

İki firma da Koç Holding'in

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın formasının kolundan da bundan böyle Tüpraş yer alacak. Her iki kuruluş da Koç Holding kuruluşları. Ajansspor'un edindği bilgiye göre 1 yıllık yapılan anlaşmanın toplam tutarı 50 milyon lira!  TFF Kulüp Lisans ve Fair Play Talimatı'na göre kulüpler, yeni sponsorluk gelirleri, oyuncu satışı ve borç yapılandırmasıyla limitlerini daha da artırabiliyor.

Fenerbahçe, dün teknik Erol Bulut'tan sonra bugün de Mert Hakan Yandaş ve Gökhan Gönül'ü renklerine bağladığını resmen duyurdu.
 
Senin için hazırladığımız haberler