Fenerbahçe'den 3'lü transfer operasyonu! İşte listedeki isimler...

06.04.2022 - 09:51 | Son Güncellenme: 06.04.2022 - 10:14

Süper Lig'de sezonun sonuna yaklaşılırken transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'nin aynı takımdan 3 futbolcuyu listesine aldığı ileri sürüldü. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'den 3'lü transfer operasyonu! İşte listedeki isimler...

Kötü geçen sezonu ligi ikinci sırada bitirerek tamamlamak isteyen Fenerbahçe, yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak istiyor.

Gelecek sezon takımı dünyaca ünlü bir yabancı hocaya emanet etmeye hazırlanan sarı lacivertlilerde şampiyonluk hedefi için iddialı bir kadro kurulurken, takımı hedefe götürecek bu futbolcuları genç ve potansiyelli isimlerden seçmek istiyor. 

Midtjylland'ın 3 futbolcusu hedefte

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Sarı lacivertliler bu doğrultuda Danimarka ve Avrupa futbolunun yükselen yıldızı Midtjylland'ın formasını giyen 3 futbolcuyu listesine aldı. Kanarya bu oyunculardan en az 2'sini kadrosuna katmayı planlıyor. 

İşte Fenerbahçe'nin hedefindeki futbolcular ...

Raphael Onyedika

Fenerbahçe'nin en çok üzerinde durduğu isim ön libero Raphael Onyedika. 20 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun Danimarka ekibiyle 2026'ya kadar kontratı bulunuyor.

Monaco ve PSV de Raphael'in peşinde. 1.84 boyundaki futbolcu hem güçlü hem de çok teknik. Kanarya bu ismi alarak gelecekte yüksek rakamlara satmayı hedefliyor.

Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan genç futbolcu, bu sezon forma giydiği 37 maçta 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Berke Özer'den Fenerbahçe'ye yıllık 1.4 milyon...
Habere Git

Evander da Silva Ferreira

Kanarya aynı kulüpten iki Brezilyalı oyuncuyu da izlemeye almış durumda. Biri 23 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Evander.

Danimarka ekibine Vasco da Gama'dan 2,5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan 1.79 boyundaki Sambacı'nın güncel piyasa değeri 7 milyon Euro. 

Evander bu sezon 38 maçta Midtjylland forması giyerken, 14 gol ve 5 asistle forvetlere taş çıkartacak bir performans sergiledi. 

Junior Brumado

Fenerbahçe'nin ilgilendiği bir diğer futbolcu ise 22 yaşındaki forvet Junior Brumado.

2018-2019 sezonunda Brezilya ekibi Bahida'dan 2.2 milyon euro karşılığında Midtjylland kadrosuna katılan genç futbolcu bu sezon 30 maçta sahaya çıktı. Brumado bu maçlarda 9 kez fileleri havalandırırken 3 de gol pası verdi. 22 yaşındaki Sambacı'nın güncel piyasa değeri 2 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler