Fenerbahçe, İtalyan golcü Andrea Belotti'yi transfer etmek istiyor

03.04.2022 - 11:53 | Son Güncellenme: 03.04.2022 - 11:56

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin sözleşmesi bitecek olan İtalyan Milli Takımı'nın golcü ismini gündemine aldığı iddia edildi. İşte detaylar....

Fenerbahçe, İtalyan golcü Andrea Belotti'yi transfer etmek istiyor

Süper Lig'de ikincilik yolunda emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe'de bir yandan gelecek sezonun teknik direktörünü belirlemek için çalışmalarını südürürken, bir yandan da iddialı bir kadro oluşturmak istiyor.

Fenerbahçe, Andrea Belotti için girişimlere başladı

A Spor'un haberine göre; Bu sezon golcülerinden istediği verimi alamayan sarı-lacivertliler, golcü transferi için İtalya Milli Takımı'nın golcüsünü listesine aldı. Fenerbahçe, Torino ile sözleşmesi bitecek Andrea Belotti'yi transfer etmek için girişimlere başladı.

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor

Torino ile sözleşmesi bitecek olan Belotti, sezon sonunda İtalya'dan ayrılmayı düşünüyor. İtalyan ekibiyle sözleşme imzalamayacak olan tecrübeli golcü, yeni bir maceraya yelken açmaya hazır.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe ve G.Saray ligde kaçıncı sıraya yükseldi! İşte son puan durumu...
Habere Git

Bu sezon 17 maçta 5 gol attı

Bu sezon Torino'da 17 maça çıkan 28 yaşındaki golcü, 5 gol 1 asistlik performans sergiledi. Kariyerinde UC AlbinoLeffe, Palermo ve Torino formalarını giyen Belotti, İtalyan Milli Takımı'yla 42 maça çıktı ve 12 gol kaydetti. Yıldız golcünün güncel piyasa değeri ise 28 milyon Euro civarında.

Senin için hazırladığımız haberler