Fenerbahçe'den Ernest Nuamah Appiah transferi için 5 milyon Euro

14.02.2023 - 18:31 | Son Güncellenme: 14.02.2023 - 20:14

Transfer haberleri. Fenerbahçe, hücum bölgesine transfer yapmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler Ernest Nuamah Appiah için 5 milyon Euro teklif etti.

Fenerbahçe'den Ernest Nuamah Appiah transferi için 5 milyon Euro

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, savunma bölgesine yaptığı Samet Akaydin ve Jayden Oosterwolde transferlerinin ardından hücum bölgesine genç oyuncu transferi yapmayı düşünüyor.

Bir Appiah daha gelebilir

Tuttomercato'nun haberine göre Fenerbahçe, Danimarka'nın Nordsjaelland takımında oynayan 19 yaşındaki hücum oyuncusu Ernest Nuamah Appiah için 5 milyon Euro teklif etti. Ernest Nuamah'ın soy isminin Appiah olması, sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Stephen Appiah'ı akıllara getirdi.

Ernest Nuamah Appiah kimdir?

1 Kasım 2003 doğumlu 19 yaşındaki futbolcu Gana'nın Right to Dream takımında futbola başladı. Geçtiğimiz yılın Ocak ayında Nordsjaelland'a transfer olan Ernest Nuamah Appiah performansıyla dikkat çekiyor.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus'tan deprem paylaşımı: "Kalbimiz hala kırık"
Habere Git

Ernest Nuamah Appiah'ın istatistikleri

Bu sezon Nordsjaelland formasıyla ligde 16 maça çıkan Ernest Nuamah Appiah 5 gol ve 4 asistle 9 gollük bir katkı sağladı. Futbolcunun Transfermarkt'taki piyasa değeri 1.50 milyon Euro olarak gözüküyor ancak İtalyan Tuttomercato'nun haberinde yer alan detaya göre değeri 8 milyon Euro.

Fenerbahçe hazırlıklara başladı

Öte yandan Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde hazırlıklara başladı. Jorge Jesus yönetiminde idmanlara dönen sarı-lacivertliler, taktiksel ve bireysel çalıştı.

Senin için hazırladığımız haberler