Fenerbahçe’ye Brezilyalı orta saha! Fransa’dan...

13.04.2019 - 17:14 | Son Güncellenme: 13.04.2019 - 20:14

Fenerbahçe’ye Brezilyalı orta saha! Fransa’dan...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, tarihinin en karanlık sezonlarından birini geçirirken, şimdiden tüm hızıyla gelecek sezonun kadrosuna kurmak için atılımlarını yapıyor. Özellikle orta saha ve forvet bölgelerine transferler yapmak isteyen sarı-lacivertliler için Fransa’dan bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar…

13 Nisan Cumartesi günü saat 19:00’da Kadıköy’de ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırlayacak olan Fenerbahçe, bir yandan ligi olabildiğince en üst sırada bitirmeyi hedeflerken, bir yandan da gelecek sezonun kadro kurma çalışmalarını yapıyor.

Bu zaman zarfı içerisinde Fenerbahçe’yle Avrupa’dan ve Türkiye’den birçok futbolcunun ismi anılmaya devam ediyor. Son olarak ise Fransa basını bir transfer iddiası ortaya attı.

Mercato 365 sitesinin haberine göre Fenerbahçe, Marsilya’nın 31 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo’u transfer etmek için ilgilenebilir. Haberde Gustavo’nun Marsilya’dan ayrılmak istediği de ifade edildi.

2017 yılından beri Marsilya’da forma giyen Luiz Gustavo’yla Fenerbahçe dışında Asya bölgesinden Çin takımlarının da ilgilendiği belirtildi.

“Gustavo hâlâ bir lider”

Marsilya’da teknik direktör ise Luiz Gustavo hakkında, “Luiz Gustavo hâlâ bir lider. O harika bir insan ve harika bir oyuncu. %100 sağlıklı bir durumda olsaydı o kuşkusuz herhangi bir antrenörün en iyi oyuncularından biri olurdu.” ifadelerini kullanmıştı.

Luiz Gustavo kimdir?

23 Temmuz 1987 doğumlu Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo, kariyerine 2007 yılında Corinthians takımında başladı. Ardından Almanya’ya gidişini gerçekleştiren transferi yapan Gustavo, Hoffenheim’a transfer oldu. 2011’e kadar Hoffenheim’dan oynayan Brezilyalı orta saha, 2011 yılında Bayern Münih’e gitti. Münih’te geçirdiği 2 sezonun ardından bir diğer Bundesliga ekibi Wolfsburg’a transfer oldu. Son olarak 2017’de ise Marsilya’ya geldi.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler