Joshua King, Batshuayi Ve Crespo İstanbulspor Maçı Sonrası Açıklama Yaptı

20.12.2022 - 23:15 | Son Güncellenme: 20.12.2022 - 23:30

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda kendi sahasında İstanbulspor'u 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de maç sonunda Batshuayi, King ve Crespo açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Joshua King, Batshuayi Ve Crespo İstanbulspor Maçı Sonrası Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında İstanbulspor'u 3-1 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdıran Fenerbahçe'de King ve Crespo maç sonunda açıklamalarda bulundu. İşte yıldız oyuncuların maç sonu açıklamaları ve detaylar...

''Büyük maçlar için geldim''

İstanbulspor maçında 1 gol ve 1 asistle oynayan golcü oyuncu King, maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. King, ''İki asist yaptım iyi bir maçtı. Avrupa'da devam ediyoruz, Ligde lideriz. Türkiye Kupası'nda kazandık. İçinde bulunduğumuz her turnuvayı kazanmak istiyoruz. Maçın bazı anlarında harika bir oyun ortaya koyduk. İhtiyacımız olan sonucu aldık. Fenerbahçe'ye oynacağımız büyük maçlar için geldim. Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı oynamak güzel olacak. O maçlar için sabırsızlanıyorum.'' dedi.

''3 puan almak istiyoruz''

Karşılaşmada 1 asist yapma başarısı gösteren Portekizli orta saha oyuncusu Crespo, ''Oldukça mutluyum, takıma yardım ettiğim için mutluyum. King'i çok iyi tanıyorum .Savunma arkasına koşmayı seviyor. Topu ona attım, o da golü attı. Tur atladığımız için mutluyuz. Hedefimiz galibiyet alarak sonraki aşamaya geçmekti. Trabzonspor'a karşı iyi bir takıma karşı oynayacağız. 3 puan almak istiyoruz. O maçtan da galibiyetle ayrılmak bizim için en önemli hedef olacak. Ben futbolu çok seviyorum. Yaptığım sevinçler bu sebeple otomatik olarak değişen sevinçler oluyor.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin İsmail Yüksek'e önerdiği ücret! Memnun eden sözler
Habere Git

''Forvet oyuncularıyla iyi bir ilişkimiz var''

Fenerbahçe adına 2 gol atan golcü oyuncu Batshuayi, maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. Belçikalı yıldız isim, ''Bu akşam hepimiz açısından oldukça iyiydi. Taraftarımızın önünde yeniden oynamak çok iyiydi. İyi bir oyun ortaya koyduk. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Herkes gibi Trabzonspor maçından 3 puan istiyoruz. Trabzonspor iyi bir takım. İyi bir şekilde konsantre olacağız. Tüm gücümüzle maçı kazanmak için her şeyi yapacağız. Forvet oyuncularıyla iyi bir ilişkimiz var, golü attıktan sonra beraber kutluyoruz. Her forvet arkadaşımın gol atması benim için güzel bir şey. Kazandığımız için mutluyuz, bu da pozitiflik getiriyor.'' dedi.

Fenerbahçe, son 16 turuna yükseldi

 Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda Fenerbahçe, İstanbulspor’u konuk ediyor. Ev sahibi ekip ilk 45 dakikayı King ve Batshuayi'nin golleriyle 2-0 önde tamamladı. Sarı-Lacivertliler ikinci yarıda Batshuayi'nin attığı golle 3-0 öne geçerken İstanbulsporlu Topalli'nin attığı golle maç 3-1 skorla sona erdi. Kanarya bu skorla adını son 16'a yazdırdı.

Kura 23 Aralık'ta

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura çekimi, 23 Aralık Cuma günü TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. Orhan Saka Konferans Salonu'nda saat 11.30'da gerçekleşecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe transferi resmen duyurdu!
Habere Git

İşte günün sonuçları

Kasımpaşa: 1 - Ümraniyespor: 2
MKE Ankaragücü: 2 - Tuzlaspor: 0
D.G. Sivasspor: 5 - Esenler Erokspor: 2
F.T. Antalyaspor: 1 - Manisa FK: 0
Medipol Başakşehir: 3 - Göztepe: 1
Fenerbahçe: 3 - İstanbulspor: 1

Süper Lig ekipleri tur atladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ümraniyespor, MKE Ankaragücü, Sivasspor, Antalyaspor, Başakşehir ve Fenerbahçe mücadelelerde sahadan galibiyetle ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler