Fenerbahçe'ye çifte forvet: Benteke ve Marega sesleri

16.04.2021 - 11:49 | Son Güncellenme: 16.04.2021 - 11:52

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Gelecek sezonun planlamasına başlayan Fenerbahçe transfer listesine Benteke ve Marega'yı ekledi. İşte Fenerbahçe - Benteke ve Marega transferinde son durum...

Fenerbahçe'ye çifte forvet: Benteke ve Marega sesleri

Son üç yılda olduğu gibi yeni sezonda da kadrosunu değiştirmeye hazırlanan Fenerbahçe, revizyona forvet hattından başlayacak. 

Akşam'ın Belçika basınından derlediği haberde Fenerbahçe'nin Crystal Palace'tan Christian Benteke ve Porto'dan Moussa Marega ile ilgilendiği yazıldı. Haberin içeriğinde sarı-lacivertlilerin Mbwana Samatta, Papiss Demba Cissé ve Mame Thiam'la da yollarını ayıracağı da vurgulandı.

Benteke transferi zor

İki futbolcunun da sözleşmesinin biteceğinin altı çizilen haberde; Christian Benteke'nin transferinin zor olduğuna da vurgu yapıldı. Kaynak olarak ise Belçikalı golcünün geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Crystal Palace'da uzun süre kalmak istiyorum" açıklaması gösterildi.

İki futbolcu da 6'şar gol attı!

Bilindiği gibi Moussa Marega, Porto'nun sözleşme uzatmak teklifini kabul etmemişti. Marega tüm sıkıntılara rağmen bu sezon Portekiz ekibi Porto ile 25 maça çıktı ve 6 gol attı. Christian Benteke'de de durum farklı değil. Belçikalı; 24 maçta 6 kez ağları sarstı.

Senin için hazırladığımız haberler