Fenerbahçe'ye Deniz Türüç için transfer teklifi!

14.08.2020 - 17:10 | Son Güncellenme: 14.08.2020 - 17:24

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren, kadrosuna Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mert Hakan Yandaş ve Filip Novak gibi isimleri katan Fenerbahçe ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'den Deniz Türüç'ün ayrılması gündemde. Deniz Türüç'ü transfer etmek isteyen Süper Lig kulübü hangisi? Fenerbahçe'de gelişme...

Fenerbahçe'ye Deniz Türüç için transfer teklifi!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe forması giyen Deniz Türüç ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Deniz Türüç, Fenerbahçe’den ayrılacak mı? Hangi Süper Lig kulübünden transfer teklifi var? Detaylar haberimizde…

Deniz Türüç, Fenerbahçe’den ayrılacak mı?

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de yeni sezon öncesi bazı futbolcularla yollar ayrılacak. O isimlerden birinin de Deniz Türüç olduğu gündeme geldi.

Kasımpaşa, Deniz Türüç’ü transfer etmek istiyor

TRT Spor’un son dakika olarak paylaştığı habere göre; Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Deniz Türüç için Fenerbahçe’ye transfer teklifi yaptı.

Deniz Türüç için kiralama teklifi

Yakın zamanda teknik direktörlük görevine Mehmet Altıparmak’ı getiren Kasımpaşa’nın Deniz Türüç’ü kiralamak istediği iddia edildi. Teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın da bu transferi istediği gündemde.

Deniz Türüç geçen sezon kaç maçta oynadı?

27 yaşındaki orta saha oyuncusu geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe’de 26’sı Süper Lig, 9’u Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 35 maçta görev yaptı ve 6 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Deniz Türüç'ün Fenerbahçe'ye maliyeti ne kadar?

Fenerbahçe, Kayserispor’dan Deniz Türüç ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Futbolcuya ödenecek para ise açıklanmamıştı.

Deniz Türüç yıllık ne kadar kazanıyor?

Fenerbahçe’nin Kayserispor’a 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödediği ve futbolcuya da yıllık 1.6 milyon Euro ödeyeceği gündeme gelmişti. Bunag göre; futbolcunun toplam maliyeti 4.1 milyon Euro’yu buluyor.

Senin için hazırladığımız haberler