Fenerbahçe'de Enner Valencia, Antrenmanlara Başladı!

29.03.2023 - 18:54 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 19:14

Süper Lig ekibi Fenerbahçe,geçtiğimiz haftalarda sakatlanan golcü oyuncu Enner Valencia hakkında paylaşımda bulundu. İşte Sarı-Lacivertlilerin paylaşımı ve detaylar...

Fenerbahçe'de Enner Valencia, Antrenmanlara Başladı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, geçtiğimiz haftalarda sakatlanan ve kendi sosyal medya hesabından sakatlığı hakkında paylaşımda bulunan Enner Valencia'nın antrenmanlara katıldığına dair fotoğraf paylaştı. İşte o paylaşım ve detaylar...

''Geri döndü''

Fenerbahçe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Enner Valencia'nın takımla antrenmanlara katıldığını duyurdu. Sarı-Lacivertliler, ''Geri Döndü'' adı altında Valencia'nın fotoğrafını paylaştı. İşte o paylaşımı:

Derbide forma giyebilir

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatarak antrenmanlara katılan Enner Valencia'nın teknik direktör Jorge Jesus'un forma vermesi halinde Beşiktaş derbisinde forma giymesi bekleniliyor.

Takımla birlikte çalıştı

Alanyaspor maçında dizinden sorun yaşayan Enner Valencia'dan taraftarı heyecanlandıran paylaşım geldi.  Ekvadorlu golcü, Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanda Beşiktaş derbisi hazırlıklarına takımla birlikte çalıştı.

Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Jorge Jesus yönetimindeki idman salonda core çalışmalarıyla başladı. Sahada koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarının yapıldığı antrenman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Senin için hazırladığımız haberler