Fenerbahçe'ye Ferreira transerinde kötü haber! Gremio Başkanı açıkladı

04.01.2022 - 12:30 | Son Güncellenme: 04.01.2022 - 12:38

Gremio'nun kanat oyuncusu Ferreira ilgili Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde haber çıkmasının ardından Gremio Başkanı Romildo Bolzan'dan açıklama geldi

Fenerbahçe'ye Ferreira transerinde kötü haber! Gremio Başkanı açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de ilk yarıyı 19 maçla 32 puan toplayarak ilk yarıyı 4. sırada bitiren Fenerbahçe'de gündem transfer.

Sarı-lacivertliler, bu sezon küme düşen Brezilya Ligi'nin köklü kulüplerinden Gremio'nun kanat oyuncusu Aldemir dos Santos Ferreira'yı takibe aldı. 24 yaşındaki oyuncu için kulübü Gremio, 8 milyon euro talep etmesi görüşmeleri tıkamıştı.

Gremio başkanı Romildo Bolzan'dan açıklama geldi

Konuyla ilgili Gremio başkanı Romildo Bolzan, Brezilya basınına yaptığı açıklamada Ferreira'nın takım için önemli bir isim olduğunu ve takımın olmazsa olmazları arasında yer aldığını söyledi.

İşte Gremio başkanı Bolzan'ın Ferreira açıklamaları

"Ferreira'yı, Gremio için çok önemli bir noktada görüyuorum. Sezonun kilit oyuncularından biri olacağını düşünüyorum. Sözleşmesinin uzatılması ve mali düzenlemeler yapmak için görüşüyoruz. Ona istediği ücreti vermek için çalışmalar sarf ediyoruz ve anlaşacağımızı umuyorum. Onu takımımızın temel taşlarından biri olarak görüyorum."

Aldemir dos Santos Ferreira'nın performansı

24 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Ferreira, hücumun sağında ve solunda görev yapabiliyor.  Gremio'da 52 maça çıkan Ferreira, 14 gol 9 asist kaydetti. Kariyeri boyunca ise toplam 92 resmi müsabakada forma giyerken 18 gol 18 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler