Fenerbahçe, Yves Bissouma Ve Zaha Transferini Bitirmek İstiyor

18.07.2023 - 08:36 | Son Güncellenme: 18.07.2023 - 08:48

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de sportif direktör Mario Branco, Yves Bissouma ve Wilfried Zaha transferini bitirmek için İngiltere'ye çıkarma yapacak. Detaylar...

Fenerbahçe,  Yves Bissouma Ve Zaha Transferini Bitirmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Transfer döneminin hızlı takımı olan Fenerbahçe'de hedef iki yıldız oyuncuyu da bitirmek. Sarı-Lacivertlilerde sportif direktörün bu seferki hedefleri Wilfried Zaha ve Yves Bissoum oldu. İşte detaylar...

Zaha transferi uzadı Ali Koç vazgeçmedi

Başkan Ali Koç'un en çok istediği isim olan Zaha'da transfer süreci uzamasına rağmen vazgeçme olmadı. Sarı-Lacivertliler, yıldız oyuncunun teklifi kabul edene kadar görüşmeleri sürdüreceği iddia edildi. 

Zaha'nın önünde iki seçenek var

Fanatik'te yer alan habere göre, Suudi Arabistan’dan gelen teklifleri geri çeviren tecrübeli hücum oyuncusu Zaha önünde şu anda üç seçenek var: Crystal Palace ile yeni sözleşme imzalamak ya da Fenerbahçe ile Lazio’dan birinin teklifini kabul etmek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Tahkim yalanlaması
Habere Git

Branco görüşme yapacak

Fenerbahçe sportif direktörü Branco, Zaha'yı takıma kazandırmak için son girişimi yapıp işi bitirmeye çalışacak. Yıldız oyuncuyu ikna ederek İstanbul'a getirmek istediği ifade edildi.

Yeni hedef Yves Bissouma

Haberin detaylarında yer alan bilgiye göre, Portekizli sportif direktörün İngiltere’deki diğer durağı ise Tottenham Kulübü olacak. Londra temsilcisinin orta sahadaki yıldızı Yves Bissouma, Sarı-Lacivertliler’in 1 numaralı hedefi konumunda.

Öncelik kiralık olacak

Fenerbahçe, Tottenham’da bir türlü bekleneni veremeyen ve takımdan ayrılmak isteyen 26 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralamak istediği iddia edildi.

Branco ikna için uğraşacak

Tottenham, yıldız oyuncuyu bonservisi ile göndermek isterken Fenerbahçe'nin sportif direktörü Mario Branco, Tottenham’ı kiralık anlaşmaya ikna etmeye çalışacak.
 

Senin için hazırladığımız haberler