Fenerbahçe Parma'dan Rumen Yıldız Dennis Man'ı Transfer Etmek İstiyor

06.07.2023 - 10:53 | Son Güncellenme: 06.07.2023 - 11:15

Fenerbahçe, Parma forması giyen 24 yaşındaki Rumen sağ kanat oyuncusu Dennis Man'ın transferini bitirmek için pazarlık masasında. İşte detaylar.

Fenerbahçe Parma'dan Rumen Yıldız Dennis Man'ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-Lacivertliler genç yıldız Arda Güler'in Real Madrid'e transferi sonrası gündemine hücum oyuncusu transferini aldı.

Fener'in transferde rotası İtalya

Fotomaç'ın haberine göre Fenerbahçe, İtalya Serie B'de Parma forması giyen 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Dennis Man'ı kadrosuna katmaya çalışıyor. Sarı-Lacivertliler transferi bitirmek için pazarlıklarını sürdürüyor.

Parma 13 milyon Euro ödedi

Parma 2020-2021 sezonunun devre arasında Dennis Man'ı Romanya ekibi Steaua Bükreş'ten 13 milyon Euro karşılığında henüz 21 yaşındayken transfer etmiş ve oyuncunun yeteneğine yatırım yapmıştı.

İlgini Çekebilir
Koç: "Arda Fenerbahçe'de kalmayacak çünkü istemiyor"
Habere Git

Bu sezon 28 maçta önemli gol katkısı verdi

Bu sezon Parma formasını İtalya Serie B ve İtalya Kupası'nda toplam 30 defa terleten Dennis Man, 6 kez rakip fileleri sarsarken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pasını yolladı.

Romanya Milli Takımı'nda 18 maça çıktı

Dennis Man, henüz 24 yaşına kadar Romanya Milli Takımı'nın formasını 18 defa sırtına geçirmeyi başardı. Başarılı kanat oyuncusu bu maçlarda 6 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler