Fenerbahçe’ye Pelkas’tan müjdeli haber

27.03.2021 - 11:26 | Son Güncellenme: 27.03.2021 - 11:30

Yunanistan Milli Takımı’nda sakatlanan Dimitris Pelkas, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çalışmalara başladığını duyurdu. Bu haber halen çok sayıda futbolcusu koronavirüs karantinasında olan Fenerbahçe’de sevinç yarattı. İşte detaylar…

Fenerbahçe’ye Pelkas’tan müjdeli haber

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Dimitris Pelkas’tan iyi haber. İspanya maçı öncesi milli takımda çıktığı antrenmanda sakatlanan Yunan oyuncunun durumunun ciddi olmadığı anlaşıldı. 

İspanya maçını kaçırdı

Sarı lacivertli futbolcu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak bireysel çalışmalara başladığını duyurdu. Pelkas, sakatlığı sebebiyle Yunanistan’ın 1-1 berabere kaldığı İspanya deplasmanında forma giyememişti.

Takımda 5 pozitif vaka var

Bu haber Fenerbahçe’de ise sevinçle karşılandı. Emre Belözoğlu ile yeni bir sayfa açmaya hazırlanan sarı lacivertlilerde Denizlispor maçı öncesi 5 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. 

Denizli maçına yetişecek

27 yaşındaki Dimitris Pelkas bu sezon Fenerbahçe ile 24 resmi maça çıkarken, 6 gol 6 asistlik performans sergiledi. Başarılı futbolcu yeni teknik sorumlu Emre Belözoğlu’nun planlarında da önemli yer tutuyor. Pelkas'ın milli ara dönüşü oynnaacak Denizlispor maçına yetişmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler