Fenerbahçe'de Altay, Valencia, ve Gustavo'nun durumu belli oldu

30.10.2021 - 21:37 | Son Güncellenme: 30.10.2021 - 22:47

Süper Lig'in 11. haftasında Konyaspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, Altay, Valencia ve Gustavo'yu sakatlığa kurban verirken, oyuncuların son durumu belli oldu

Fenerbahçe'de Altay, Valencia, ve Gustavo'nun durumu belli oldu

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Fenerbahçe, Konyaspor karşılaşmasında hem 3 puanı hem 3 yıldızını kaybetti. Altay Bayındır, Luis Gustavo ve Enner Valencia  Avrupa Ligi'ndeki Antwerp, ligdeki Kayserispor ve Galatasaray derbisinde oynayamayacak.

Altay Bayındır'ın omuzunda sakatlık

Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır, ikinci yarıda Konyasporlu Serdar Gürler ile çarpışarak sakatlandı. Altay Bayındır gözyaşlarıyla sahayı terk ederken yerini Berke Özer'e bıraktı. Alınan bilgiye göre Altay Bayındır'ın omuz kapsülünde yırtık bulunuyor. Genç kaleci hastaneye kaldırıldı.

Gustavo ve Valencia'da yırtık

Maçın ikinci yarısında sakatlanan Luis Gustavo ve Enner Valencia'nın kasıklarında yırtık olduğu belirtiliyor. İki oyuncunun kesin durumu çekilecek MR'dan sonra belli netlik kazanacak.

En az 1 ay yoklar

Fenerbahçe'nin 3 yıldızı Altay Bayındır, Luis Gustavo ve Enner Valencia'nın en az 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Enner Valencia koltuk değnekleriyle yürüdü

Öte yandan Fenerbahçe kafilesi İstanbul'a dönerken Konyaspor maçında sakatlanan futbolculardan Gustavo sekerek, Enner Valencia ise koltuk değnekleriyle yürüdü.

Senin için hazırladığımız haberler