Fenerbahçe'ye Samatta müjdesi: Menajeriyle konuştular...

01.07.2021 - 16:13 | Son Güncellenme: 01.07.2021 - 16:28

Transfer haberleri... Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan Mbwana Samatta'yı, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lens istiyor.

Fenerbahçe'ye Samatta müjdesi: Menajeriyle konuştular...

AJANSSPOR - HABER

 

Fenerbahçe'nin büyük beklentilerle Aston Villa'dan zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mbwana Samatta, gözünü Avrupa liglerine dikti. Haftalar önce eski takımı Genk'le anılan oyuncu için bu kez Lens iddiası ortaya atıldı. Fransa Ligue 1'de geçtiğimiz sezonu 7. sırada tamamlayan Lens, Tanzanyalı oyuncuyu menajerine sordu.

Yarı yarıya değer kaybı

Sezon başında 9,5 milyon Euro piyasa değerindeki Samatta, Fenerbahçe'de geçirdiği bir yılın ardından 4,5 milyon Euro bandına döndü. Sarı-Lacivertli ekipte 27 maça çıkan Afrikalı futbolcu, 1.377 dakikaya sadece 5 gol sığdırabildi. Erol Bulut ve Emre Belözoğlu, her defasında "Samatta"dan büyük beklentilerinin olduğunu söyleseler de Samatta bu beklentilerin altında kaldı. 

Lens yetkilileri Samatta'yı sordu

Fransa'da yayın yapan Foot Mercato, Lens'den birkaç yetkilinin Samatta'nın menajeriyle irtibata geçtiğini iddia etti. Haberde, Lens yönetimine Samatta hakkında gerekli görülen bilgilendirmelerin yapıldığı ileri sürülüyor.

Senin için hazırladığımız haberler