Fenerbahçe'den Antalyaspor'lu Haji Wright ve Bünyamin Balcı'ya Transfer Kancası

12.01.2023 - 15:10 | Son Güncellenme: 12.01.2023 - 20:26

Fenerbahçe, Antalyaspor'da forma giyen Haji Wright için, Akdeniz ekibiyle transfer görüşmesi gerçekleştirdi. Öte yandan Kanarya, Bünyamin Balcı'yı da istiyor.

Fenerbahçe'den Antalyaspor'lu Haji Wright ve Bünyamin Balcı'ya Transfer Kancası

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe , Süper Lig'in 18. haftasında sahasında ağırladığı ezeli rakibi Galatasaray 'a karşı aldığı 3-0'lık yenilgi sonrası yaraları sarmaya hazırlanıyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe ile Antalyaspor arasında Haji Wright için ilk görüşme yapıldı. A Spor, Haji Wright dışında Fenerbahçe'nin sağ bek Bünyamin Balcı için de kırmızı beyazlı kulüp ile masada olduğu kaydedildi.

Galatasaray da Haji Wright için transfer masasında

Öte yandan Fenerbahçe dışında Haji Wright için Galatasaray'ın da teklifi olduğu biliniyordu. beIN Sports'un haberine göre; Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Haji Wright için önümüzdeki günlerde Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin ile görüşmelere başlayacak.

Jorge Jesus, Haji Wright'ı istiyor

Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'ı transfer eden Fenerbahçe'de, yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Kanarya bu bağlamda, Jorge Jesus'un talepleri doğrultusunda, Süper Lig'den transfer yapmaya hazırlanacak. Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmelerde, Jorge Jesus'un Antalyaspor'dan Haji Wright'ı istediği iddia ediliyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Samet Akaydın'ı duyurdu! İşte transfer maliyeti...
Habere Git

Haji Wright'ın performansı

Sönderjyske'den Antalyaspor'a 1.88 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan 24 yaşındaki Amerikalı milli hücumcu Haji Wright, bu sezon oynadığı 16 maçta 10 gol atıp 1 asist yaptı.

Dünya Kupası'nda da adını duyurdu

Son sezonlarda adından söz ettiren ve Dünya Kupası'nda ABD ile birlikte adını daha da duyuran Haji Wright'a yoğun ilgi var. Hem Türkiye'den hem de yurt dışından birkaç takımın da Haji Wright için ilgisi bulunuyor.

Haji Wright, Süper Lig kariyerinde çıktığı toplam 48 maçta 24 gol atıp 3 asist yaptı

Kanarya'dan Bünyamin Balcı'ya teklif

Geçtiğimiz gün Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'ı transfer eden Fenerbahçe'nin Antalyspor'un sağ beki Bünyamin Balcı için de teklif yaptığı iddia ediliyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye dünya yıldızı! Anlaşma sağlandı...
Habere Git

Balcı için para + futbolcu

22 yaşındaki yetenekli oyuncuya karşılık para + futbolcu önerildiği gelen haberler arasında. Yanıt olumlu olursa Balcı da kadroya dahil edilecek.

Bünyamin Balcı'nın performansı

1.73 boyundaki oyuncu, ligde bu sezon 16 maçta bin 314 dakika süre alıp, 2 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler