Fenerbahçe'ye transfer önerisi: "O isim olumlu katkı yapar"

18.12.2020 - 11:03 | Son Güncellenme: 18.12.2020 - 11:11

Sabah gazetesi yazarı Ömer Üründül, Süper Lig'de evinde oynadığı son üç karşılaşmayı da kaybeden Fenerbahçe'yle ilgili bir yazı kaleme aldı. "Çare transfer mi?" sorusunu cevaplayan usta isim, sarı lacivertlilere Süper Lig'den bir ismin transferini önerdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye transfer önerisi: "O isim olumlu katkı yapar"

Fenerbahçe bu sezon özellikle iç sahada çok zorlanıyor. Puan tablosundaki yeri iyi olsa da oynanan futbol eleştiri konusu. Peki Fenerbahçe'deki sorun ne?

Sabah gazetesi yazarı Ömer Üründül kadroda ciddi sıkıntılar olduğunu düşünüyor.

Ömer Üründül: "Fenerbahçe'de bu problemler devam edecek"

Gustavo ve Tisserand dahil olmak üzere tüm yabancılarda fiziki düşüş olduğunu söyleyen Üründül, "Bunun yanında, eldeki kadroyla beklenen organize futbolun sahaya yansıması zor görünüyor. Bu problemler devam edecek. Puan cetvelindeki tablo gösteriyor ki kaybedilmiş bir şey yok. Bakalım Erol Bulut ne gibi tedbirlerle çare üretecek. Bekleyip görelim" ifadelerini kullandı. 

Ankaragücü'nden Lobjanidze'yi önerdi!

Deneyimli gazeteci, Fenerbahçe'nin acilen bir kanat forvet transferi yapması gerektiğini düşünüyor. Kafasında da bir isim var:

"Fayda vermeyecek oyuncuların peşine düşmektense benim olumlu katkı yapacak bir isim önerim var. Hem bütçeye de uygun: Saba Lobjanidze."

Geçen sezonun devre arasında Danimarka'nın Randers takımından transfer edilen Lobjanidze Ankaragücü formasıyla 26 lig karşılaşmasına çıkarken 2 gol 3 asistlik bir performans sergiledi.

Patlayıcı gücüyle dikkat çeken 26 yaşındaki Gürcü futbolcu iki kanatta da forma giyebiliyor.

Dinamo Tiflis altyapısında yetişen Lobjanidze'nin başkent ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek

Fenerbahçe bu transferi devre arasında uygun bir bonservis bedeliyle bitirebilir. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut bu sezon kanat rotasyonunda Dimitrios Pelkas, Diego Perotti, Ferdi Kadıoğlu, Mame Thiam, Enner Valencia, Sinan Gümüş gibi isimlere şans vermişti. Mert Hakan Yandaş, Samatta ve Caner Erkin gibi isimler de maç içerisinde kanat bölgesinde süre aldılar. 

Senin için hazırladığımız haberler