Fenerbahçe’ye Vecihi sitemi

01.10.2020 - 22:48 | Son Güncellenme: 01.10.2020 - 22:56

Fenerbahçe Papiss Cisse transferini, Ertem Eğilmez’in 1977 yılında yönettiği Gülen Gözler filminin bir sahnesi ile açıkladı. Bunun üzerine Ertem Eğilmez’in oğlu Ferdi Eğilmez sosyal medya hesabından film sahnesinin telif haklarıyla ilgili bir mesaj paylaştı. İşte detaylar...

Fenerbahçe’ye Vecihi sitemi

Barış ŞEHİRLİOĞLU - DETAY HABER

Fenerbahçe bu sezonki 15. transferi Papiss Cisse’yi alarak gerçekleştirdi. Sarı lacivertliler Senegalli oyuncunun kadroya katıldığını bu kez farklı bir video ile duyurdu.

Sarı lacivertli kulüp Ertem Eğilmez’in 1977 yılında yönettiği Gülen Gözler filminin bir sahnesini alarak Cisse’yi açıkladı.

Fenerbahçe’nin tecrübeli yıldız için yaptığı video sosyal medyada taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanırken bir isim vardı ki sarı lacivertli kulübe sitemlerini iletti. O isim Gülen Gözler filminin yönetmeni Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez'di.

Ferdi Eğilmez sosyal medya hesabından görüntüler için kendilerinden izin alınmadığını belirterek “Bu tanıtım hoş tabi ama kulübümüzün bilmesi adına söylüyorum, bu tarz tanıtımlar ya telife ya da izne tabi tasarruflardır. Umarım senarist varisleri ve oyuncular da aynı niyetle davranır ama Arzu Film olarak bizim bir hakkımız varsa ki var, helal olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Bir kullanıcıdan Eğilmez’e yanıt gecikmezken, “Bu ve bunun gibi filmlerde çokça Fenerbahçe bayrağı, arması, renkleri hatta marşları kullanılmış, Fenerbahçe telif istemiş mi ki şimdi senarist varisleri istesin.” yorumunda bulundu.

Ferdi Eğilmez de kullanıcının yorumuna karşılık verdi.

''Vallahi harika! Tebrik ediyorum kardeşimi. Doğru diyor vallahi. Şahitliğime ne kadar inanır bilmiyorum ama en azından firmamız adına çekilen her film için kulüpten izin alındığının bizzat şahidiyim. Bir kaçında da şahsi girişimlerim söz konusu olmuştur üstelik!. Ama doğru diyor'' twitini attı.

Sitemlere kayıtsız kalmayan Fenerbahçe kulübü Kurumsal İletişim biriminden Burcu Aydın Ferdi Eğilmez’e ulaşarak özür diledi.

Eğilmez de kulüp ile görüşmesini sosyal medya hesabından aktarırken sarı lacivertlilere teşekkür etmeyi de ihmal etmedi, “Az önce kulübümüz adına sayın Burcu Aydın arayıp, özürlerini ve teşekkürlerini ilettiler. Ben de bu konudaki hassasiyetleri için kendi adıma teşekkürlerimi ilettim. Bir kere de buradan iletiyorum. Tüm taraftarlar gibi kulübümle gurur duyuyorum. Teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Ferdi Eğilmez’in serzenişi kulüpten karşılık bularak tatlıya bağlanırken video sosyal medyada Gülen Gözler filminin o efsane sahnesinin bir kez daha hatırlanmasını sağladı.

Fenerbahçe’ye transferi eğlenceli olan Papiss Cisse’nin sahada göstereceği performans şimdiden merakla bekleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler