Fenerbahçe'ye 'Yeni Suarez' Diego Lugano önerdi...

25.04.2021 - 13:41 | Son Güncellenme: 25.04.2021 - 13:48

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında mücadele eden Fenerbahçe gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı lacivertliler listesine Diego Lugano'nun önerisiyle 'Yeni Luis Suarez' olarak adlandırılan Matias Arezo'yu ekledi.

Fenerbahçe'ye 'Yeni Suarez' Diego Lugano önerdi...

Spor Toto Süper Lig'de bitime kısa bir süre kala ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray ile birlikte şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de gelecek sezon için çalışmalara hız verildi.

Geride bıraktığımız sezonlarda olduğu gibi hızlı bir yaz transfer dönemi geçirmesi beklenen sarı-lacivertliler, hücum hattını güçlendirmek için kolları sıvadı. Sezon başında kadrosuna kattığı Mbwana Samatta, Papiss Cisse, Kemal Ademi ve Mame Thiam'dan istediği katkıyı alamayan Kanarya, bu bölgeye en az iki takviye yapmak istiyor.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Diego Lugano adı Christian Benteke, Olivier Giroud ve Edin Dzeko ile anılan sarı-lacivertlilere 'Yeni Luis Suarez' olarak anılan golcü oyuncuyu önerdi. 

Fotomaç Gazetesi'nden Zeki Uzundurukan'ın haberine göre Fenerbahçe'nin eski stoperi Diego Lugano, sarı lacivertli takıma 'Yeni Luis Suarez' olarak adlandırılan Matias Arezo'yu önerdi.

18 yaşındaki Uruguaylı golcü bu sezon River Plate'in 2. takımı Montevideo'da 62 maçta 21 gol, 9 asist kaydetti ve 30 gole katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler