"Fenerbahçe'yi ATM gibi kullanıyorlar"

03.05.2017 - 12:21 | Son Güncellenme: 03.05.2017 - 12:21

AJANSSPOR - Açıldığı günden bu yana sporseverlerin tutkunu olduğu S Sport’ta yayınlanan Sabah Sporu Extra programında gündemdeki gelişmeler masaya yatırıldı.

Moderatörlüğünü Selçuk Aytekin’in yaptığı programda Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ertül’ün S Sport’ta yaptığı açıklamalar şu şekilde :

“Heurtel acemice işler yaptı”

Maçtan önce ne konuşulduysa, olumlu-olumsuz doğru çıktı Anadolu Efes için... Heurtel o kadar acemice işler yaptı ki, kötü tercihler yaptı ki... Benimle buraya kadar dedi Heurtel.

Dimitris Giannakopoulos’un tutumu ve gönderme hakkında…

Panathinaikos başkanı rezil etti, 5 paralık etti kulübü. Kalktı otobüsle döneceksiniz diye ceza verdi. Olympiakos da bunu iyi yakaladı. Siz otobüsle eve dönersiniz, biz o otobüse biner Final-Four'a gideriz dediler.

Obradovic’in açıklamaları…

Zeljko Obradovic'in açıklamaları sadece Fenerbahçe'nin değil; Türkiye'nin, İstanbul'un PR'ı. Bilinçli yapılmış açıklamalar.

Voleyboldaki dikkat çeken kare…

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın favori olduğu çok netti. Beklenen bir sonuçtu, asıl sürpriz o kare. Kazananın elini sıkmayan çapsız yönetici profillerine, başarısızlıktan bile prim yapan yönetimlere alıştırılmış bir ülkeyiz. Hepimizin özlediği tablo. Galatasaraylı voleybolcular kaybederken nasıl kazanılır göstermiş oldular.

“Ronaldo, Messi karşısında çaresiz kaldı”

Cristiano Ronaldo, Messi karşısında çaresiz kaldı. Başka biri olsa ağlayabilir, sızlanabilirdi ama çıktı ortalığı yaktı. Messi dayak attıktan sonra çıkıp böyle oynamak daha değerli. Enkaz haline gelmişken… Juventus iki yönlü olarak müthiş bir takım. Fabrika gibi çalışan bir orta saha, müthiş dengeli bir takım..

“Fenerbahçe’yi ATM gibi kullanıyorlar”

Van der Wiel Fenerbahçe'ye geldiğinde en atletik adamdı. Ne oldu ki sakatlandı? ATM gibi kullanıyorlar Fenerbahçe'yi. Kjaer oynamazsa yerine Neustadter'i koyacaksın, sağ bekin sağ bek değil. Mehmet Topal da yok ve rakip Beşiktaş. Tosic yokken Marcelo-Atınç gibi duruyor. Atiba yoksa; yerine Tolgay, Necip, Gökhan İnler var. Belki daha iyi hayırlı oldu Beşiktaş için Tosic'in olmaması. Van Persie ile yaşadıklarını düşünürsek…

“Galatasaray’ın dikkatli olması lazım”

Armindo Bruma Real Sociedad'a gidiyor, Ronaldo olacağım diyor. Türkiye'de çift idman yaptı diye Tudor'a afra tafra yapıyor. Galatasaray'ın Bruma ile pazarlık ederken, kalacak isimlere bakarak rakamları dikkatli vermesi lazım.

“Galatasaray Kulübü’nü satın alamazsın”

Bizim kulüplerimiz dernekler kanununa tabi. Bu derneğe bağlı olan futbol şirketleri halka açık, SPK'ya tabidir. Yatırımcılar bu şirketlerin hisselerini alabilirler. Bu şirketlerde yüzde 51'lik pay derneğe ait. Şirket hisselerinin tamamını alsan da, kulübü satın alamazsın. Galatasaray satılacak deniliyor, o iş olmaz.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler