Galatasaray ve Fenerbahçe'den Artem Dzyuba transferi hamlesi

19.06.2022 - 00:20 | Son Güncellenme: 19.06.2022 - 00:28

Süper Lig ekipleri Galatasaray ile Fenerbahçe yine bir oyuncu transferi için karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmeyen Artem Dzyuba için Galatasaray devreye girdi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'den Artem Dzyuba transferi hamlesi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ve Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Hücum hattına yeni golcü almak isteyen iki dev ekip Zenit'in golcüsü Artem Dzyuba'yı transfer etmek için hamle yapmaya başladılar. İşte detaylar...

Fenerbahçe'yi reddetti, Galatasaray teklif sundu

Metaratings.ru'nun haberine göre, Zenit'in golcü oyuncusu Artem Dzyuba için en ciddi teklifi sunan ekip Galatasaray oldu. Galatasaray'ın finansal olarak isteklerini karşılayabileceklerini belirten Rus basını golcü oyuncu için Fenerbahçe'nin de teklif sunduğunu iddia etti. Artem Dzyuba'nın Sarı-Lacivertlilerin sunduğu 1,2 milyon avroluk bir sözleşmeyi reddetti.

Dzyuba'nın istatistikleri

Bu sezon Rus ekibi Zenit ile Rusya Premier Lig'in de 28 karşılaşmada görev alan 33 yaşındaki golcü oyuncu 11 gol atarken 7 asist katkısı sağladı. Dzyuba, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 6 karşılaşmada ise 2 asist katkısı verdi. Şampiyonlar Ligi gruplarından Avrupa Ligi'ne giden Zenit'te Dzyuba, çıktığı 2 karşılaşmada ise 1 gol atma başarısı gösterdi. Golcü oyuncu Rusya Kupası'nda ise 2 karşılaşmada forma giydi ve 1 gol attı. Rusya Kupası'nı kazanan Zenit ile Rusya Süper Kupası'nda ise kupayı getiren golü atma başarısını gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler