Fenerbahçe Transferde Düğmeye Bastı! Dominik Livakovic ve Ryan Kent...

17.05.2023 - 09:42 | Son Güncellenme: 17.05.2023 - 10:40

Fenerbahçe, kaleci Dominik Livakovic transferinde sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Sarı-Lacivertliler sol kanatta Ryan Kent ile ön sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Transferde Düğmeye Bastı! Dominik Livakovic ve Ryan Kent...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe son düzlüğe gelinirken gelecek sezon için çalışmalara başladı. Kadro planlamasını yapan Sarı-Lacivertliler transferde düğmeye bastı.

Kaleye dev hamle

Fenerbahçe, zaman zaman eleştirilen Altay Bayındır'ın yerine dev bir hamlede bulunmaya hazırlanıyor. Ali Koç yönetimi, Altay'ın gitme ihtimalini de göz önünde bulundurarak, son Dünya Kupası'na damga vuran Hırvat eldiven Dominik Livakovic'i radarına aldı.

Rakip çok ama adımlar sağlam

Dinamo Zagreb'de forma giyen 28 yaşındaki kalecinin menajeri ile temasa geçilirken, Fenerbahçe'nin bu transferde önemli rakipleri bulunduğu ifade edildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin Livakovic hamlesinde adımlarını sağlam attığı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "F.Bahçe puan kaybederse G.Saray cumartesi şampiyonluğunu ilan eder"
Habere Git

Sol kanada Ryan Kent!

Fenerbahçe, sol kanada ise Ryan Kent hamlesi yaptı. Daha önce Rangers'tan ayrılacağını duyuran futbolcunun kulübü ile sözleşmesi Mayıs ayının sonunda bitecek.

Her konuda anlaştı, imzayı attı!

Sabah'ın haberine göre 26 yaşındaki sol kanat ile temasa geçen Fenerbahçe, oyuncu ile her konuda anlaşma sağladı. Yıldız futbolcu, ön sözleşme imzaladı.

Livakovic ilk kez yedek soyundu

Bu sezon Dinamo Zagreb'de 47 resmi müsabakada görev alan Livakovic, ilk kez son lig maçında yedek kulübesine çekildi. 47 gol yiyen tecrübeli file bekçisi 13 maçta kalesini gole kapatmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Osayi-Samuel'den kötü haber geldi
Habere Git

Kent'ten 44 maçta 3 gol, 10 asist

Rangers forması ile bu sezon 44 karşılaşmada süre bulan Ryan Kent, 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 26 yaşındaki İngiliz sol kanat, 10 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler