Fenerbahçe'den Ayrılması Beklenen Filip Novak'a Sivasspor Talip Oldu

14.07.2022 - 16:50 | Son Güncellenme: 14.07.2022 - 17:02

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un gözüne giremeyen Filip Novak'ın ayrılığı gündemde. Sivasspor'dan Rıza Çalımbay sol bek transferinde Novak'ı istedi.

Fenerbahçe'den Ayrılması Beklenen Filip Novak'a Sivasspor Talip Oldu

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk hedefinden uzak kalan Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Teknik Direktör Jorge Jesus'un raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını da sürdüren Sarı-Lacivertli yönetimde Filip Novak'ın gönderilmesi gündemde.

Sivasspor'dan Novak'a kanca

Yaşadığı sakatlıklar ve beklenen performansın altında çıkardığı maçlardan dolayı bileti kesilen Filip Novak, takımdan gönderilecekler listesinde yer alıyor. 61 Saat'in haberine göre Sivasspor, Çek oyuncuyla ilgileniyor.

Daha önce Rıza Çalımbay'la çalıştı

Trabzonspor'da oynadığı dönemde Rıza Çalımbay ile çalışan Novak, Yiğidolar'a yakın. Transferde Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın da devrede olduğu belirtildi. Novak'ın ilerleyen günlerde vereceği karar bekleniyor.

Ağustos 2020'de Trabzonspor'dan bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olan 32 yaşındaki sol bek, geçtiğimiz sezon 26 karşılaşmada görev aldı. Novak, çıktığı maçlarda 2 gol, 3 asistlik skor katkısında bulundu.

Fenerbahçe'de sol beke 2 aday

Sarı-Laciverliler'de ise sol bek için 2 aday bulunuyor. Welington ve Giuseppe Pezzella ile ilgilenen Fenerbahçe'nin bu bölge için harcamayı düşündüğü bonservis bedelinin yaklaşık 3-4 milyon Euro olduğu ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe transferi açıkladı! İşte sözleşme detayları...
Habere Git

Pezzela ile görüşmeler sıklaştı

NTV Spor'un haberine göre Welington için Sao Paolo ile yaptığı ilk görüşmeden sonuç alamayan Sarı-lacivertliler, bir yandan da Parma forması giyen Pezzella için temaslarını sıklaştırdı. Geçen sezon Parma'da 29 maça çıkan 24 yaşındaki Pezzela, 3 defa takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler