Fener'in sultanlarına teselli

16.04.2021 - 17:13 | Son Güncellenme: 16.04.2021 - 17:18

Koronavirüs vakaları nedeniyle VakıfBank maçına çıkmayan ve Sultanlar Ligi'ni 2. sırada bitiren Fenerbahçe Opet voleybol takımına ödülleri verildi.

Fener'in sultanlarına teselli

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı arka arkaya gelen koronavirüs vakaları sonucunda Misli.com Sultanlar Ligi play-off final serisine çıkaracak yeterli sayıda oyuncu bulamayınca Yönetim Kurulu kararı ile maça çıkmama kararı almıştı. 

VakıfBank şampiyon oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Covid-19 tedbirleri kapsamında play-off mücadelelerinde erteleme olmaması nedeni ile 3-0 hükmen mağlup sayılan sarı lacivertliler, sezonu ikinci tamamlarken Vakıfbank ise şampiyon oldu.

 

Tören düzenlendi

Fenerbahçe düzenlenen törenle ikincilik şiltini aldı. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre Sultanlar Ligi ödül töreni Vakıfbank Voleybol Sarayı’nda gerçekleştirildi. Törene Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt’ın yanı sıra, Başantrenör Zoran Terzic, kaptan Eda Erdem Dündar ve pasör çaprazı Melissa Vargas ile A Erkek Voleybol Takım Menajeri Dariusz Stanicki katıldı. 

Eda ve Vargas'a ödül

Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu, kaptan Eda Erdem Dündar’a şilti takdim etti. Ayrıca sezonun en iyi orta oyuncusu ödülünü kazanan Eda Erdem Dündar’a ödülünü Misli.com sponsorluk ve PR Müdürü Ilgım Çetin verirken; sezonun en iyi pasör çaprazı ödülünün sahibi olan Melissa Vargas’a ise ödülünü TVF Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu takdim etti. 

Senin için hazırladığımız haberler