Fenomenden Al haberi! Kim Min-jae'ye Transfer Teklifi Var, Yeni Koreli Geliyor

25.01.2022 - 14:32 | Son Güncellenme: 25.01.2022 - 14:54

Kim Man-Jae'nin Fenerbahçe'ye gelmesinden sonra futbolseverlerin tanıdığı Korali Chaby Han'dan (Çabi) sarı lacivertlilerle ilgili önemli iddialar geldi.

Fenomenden Al haberi! Kim Min-jae'ye Transfer Teklifi Var, Yeni Koreli Geliyor

AJANSSPOR HABER

Sosyal medyada yaptığı Türkçe videolarla fenomen haline gelen Koreli Chaby Han (Çabi), Fenerbahçe ile ilgili transfer haberlerini Twitter hesabından duyurdu.

"Everton'dan resmi teklif geldi"

"Koreli olarak önemli kaynaklardan öğrendiklerimi paylaşıyorum" diyen Çabi, Fenerbahçe'ye sezon başında Çin'den gelen Kim Min-Jae'ye Everton'dan resmi teklif geldiğini açıkladı. 

Pereira, Kim Man-Jae'yi Fenerbahçe'ye getiren isimdi

Çabi'nin verdiği bilgiye göre kulüpler henüz şartlarda anlaşamadı. Everton'da teknik direktörlüğe Fenerbahçe'nin eski hocası Vitor Pereira'nın gelmesi büyük ihtimal gözüküyor. Pereira, Kim Man-Jae'yi Fenerbahçe'ye getiren isimdi.

Fenerbahçe'ye yeni bir Koreli geliyor

Çabi, Fenerbahçe'nin de bir Koreli A milli oyuncuya resmi teklifte bulunduğunu da belirtirken "Fenerbahçe'ye bir genç Koreli daha gelebilir, yakında açıklanabilirmiş. Kim olduğunu bilmiyorum" diye konuştu.

Sang-bin Jung ismini verdi

Çabi, daha sonra şöyle bir masaj attı: "Sang-bin Jung 2002'li, Suwon Samsung'ta ilk defa bu sezon A takımında oynadı. 28 maç 6 gol 2 asist. Bugünkü habere göre Kore U23 takımından Suwon'a geri çağrıldı. Konu 'yurtdışı transfer'."

Eleştirenlere yanıt verdi

Çabi, yazdıklarını eleştirenlere "Alabildiğim haberlerin hepsi 'Kore' ile alakalı. Hele İstanbul-Kore olunca sorabileceğim çok insan oluyor. Böyle bir bilgi edindim, gerçekleşir mi bilmem ama paylaşmak istedim" dedi.

Chaby Han (Çabi) kimdir?

15 Haziran 1992'de Güney Kore'de doğan Chaby Han (Çabi), babasının işi nedeniyle 2007 yılında ailesiyle Türkiye'ye yerleşti. Türkçe'yi öğrendikten sonra 21 Mart 2015 tarihinde "Elin Oğlu" adlı canlı yayınlanan talk-show programını Ömür Varol ve Sinan Çalışkanoğlu beraber sunmaya başladı.

Fenomen oldu

Söylediği tekerlemeler, Türkçe yaptığı videolarla internette fenomeni oldu. 2017 yılında yönetmenliğini Can Ulkay'ın yaptığı Ayla filminde rol aldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe forvet için teklifini yaptı
Habere Git

Futbolseverler Kim Min-Jae ile tanıdı

Özellikle Güney Koreli Kim Man-Jae'nin Fenerbahçe'ye gelmesinden sonra futbolseverler tarafından tanındı. Birçok programda Kim'in özelliklerini anlatan Çabi, sempatik tavırlarıyla birçok takipçi kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler