Stefan Kuntz'tan, Enes ve Ferdi'nin ardından milli takıma iki yeni isim daha

10.03.2022 - 09:41 | Son Güncellenme: 10.03.2022 - 09:54

2022 Dünya Kupası play-off turunda Portekiz ile karşılaşacak olan A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz kadroya iki yeni savunma oyuncusu davet edecek. İşte detyalra...

Stefan Kuntz'tan, Enes ve Ferdi'nin ardından milli takıma iki yeni isim daha

Ay yıldızlı takımın 24 Mart'ta deplasmanda oynanacağı Portekiz maçı öncesi kadroyu belirlemeye çalışan Stefan Kuntz, dün yaptığı açıklamada La Liga da golleriyle fırtına gibi esen Enes Ünal ile milli takım tercihini Hollanda yerine Türkiye'den yana kullanan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nu milli takım kadrosuna çağıracağını açıklamıştı!

Samet Akaydın ve Ahmetcan Kaplan 45 kişilik geniç kadroya çağırılacak

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Alman teknik adam Adana Demirspor forması giyen Samet Akaydın ve Trabzonspor forması giyen Ahmetcan Kaplan'ı kariyerlerinde ilk kez A Milli Takım'ın 45 kişilik geniş oyuncu seçme listesine dahil edildi.

İki futbolcunun Portekiz vize başvuruları yapıldı

Savunma oyuncuları 27 yaşındaki Samet Akaydın ve 19 yaşındaki Ahmetcan Kaplan'ın için Portekiz vize başvurusu yapıldı.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım'da Stefan Kuntz, Enes Ünal ve Ferdi Kadıoğlu kararını açıkladı!
Habere Git

G.Saray ve Fenerbahçe maçlarındaki performansı dikkat çekti

Trabzonspor bu sezon Edgar Ie'nin sezonu kapatması ve ardından Vitor Hugo'nun sakatlığı ile bulduğu forma şanslarını çok iyi değerlendiren, özellikle Galatasaray ve fenerbahçe maçlarındaki perforansıyla alkış alan Ahmetcan Kaplan 7'si lig ve 3'ü kupada olmak üzere 10 maçta forma giydi. U16, U17 ve U19 milli takım formalarını 25 kez giyen genç stoper bu karşılaşmalarda 2 asist yaptı.

A.Demirspor'un başarısında önemli pay sahibi

Adana Demirspor'un bu sezon ligde gösteridiği başarıda büyük pay sahibi olan tecrübeli savunma oyuncusu Samet Akaydın bu sezon 25 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti. Devre arasında özellikle ismi Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılan 27 yaşındaki futbolcu daha önce milli forma giyme şansı yakalayamamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler