Fernandinho, Galatasaray'a geliyor mu? Transfer açıklaması...

16.09.2020 - 13:47 | Son Güncellenme: 16.09.2020 - 13:52

Son dakika Galatasaray haberleri: Transferde adı Galatasaray ile anılan Fernandinho, geleceği hakkında net açıklamalar yaptı. Futbolcu, City'den ayrılacak mı? Transferle ilgili kararı ne?

Fernandinho, Galatasaray'a geliyor mu? Transfer açıklaması...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen ve adı transferde Galatasaray ile anılan Fernandinho, geleceği hakkında konuştu. Fernandinho, City'den ayrılacak mı? Galatasaray'a transfer olacak mı? Detaylar ve gelişmeler haberde...

Fernandinho geleceği hakkında konuştu

2020 yılı Ocak ayında kulübü City ile sözleşme uzatan 35 yaşındaki orta saha oyuncusu Fernandinho, geleceğiyle ilgili net ifadeler kullandı. Futbolcu, 1 yıl daha İngiltere'de kalacağını duyurdu.

"1 yıl daha City'de kalacağım"

Fernandinho yaptığı açıklamada, "20 yaşında Ukrayna'dan ayrıldım ve aradan 15 yıl geçti. Futbola devam etmek her sezon zorlaşıyor. Vücum da değişime uğruyor. City ile 1 yıl daha sözleşmem var ve bu sözleşmeye sadığım. Bittikten sonra Manchester City ile görüşeceğiz ve bir karar alacağız" dedi.

Galatasaray iddialarının önüne geçti

Galatasaray'ın unutulmaz kalecisi Taffarel'in dışında Arda Turan ve Falcao ile arkadaşlığı bulunan futbolcu, böylece Galatasaray iddialarının da önüne geçmiş oldu. Fernandinho'nun hedefinde bir gün Brezilya'ya dönmek var. 

Hedefinde bir gün Brezilya'ya dönmek var

Tecrübeli futbolcu, Atletico Paranense'ye gitme ihtimali hakkında ise "Brezilya'ya dönmek bir ihtimal. Çocuklarım büyüyor ve başka bir kültürdeler. Kendi kültürlerini mutlaka öğrenmeleri gerekiyor. Bir gün döneceğime ve transferin gerçekleşeceğine inanıyorum" açıklamasını yaptı.

Fernandinho geçen sezon neler yaptı? 

Manchester City ekibinde geçen sezon Fernaninho toplam 41 maçta 3234 dakika süre aldı ve 1 asiste imza attı. Futbolcu daha önce Shakhtar Donetsk takımında forma giymişti. Fernandinho, ön libero, stoper ve sağ bek mevkilerinde oynayabiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler