Ferrari’nin Eski Takım Patronu Marco Mattiacci, Aston Martin’e katıldı

10.02.2022 - 00:27 | Son Güncellenme: 10.02.2022 - 00:31

Formula 1 Haberleri | Ferrari’nin eski takım patronu Marco Mattiacci, Aston Martin’in Global Marka ve İletişim Sorumlusu görevine getirildi.

Ferrari’nin Eski Takım Patronu Marco Mattiacci, Aston Martin’e katıldı

2014 yılında Scuderia Ferrari’nin takım patronu olan Marco Mattiacci, hali hazırda danışmanlık yaptığı Aston Martin’de denetim, marka ve ürünlerin Formula 1 ile bütünleşmesi gibi görevleri yerine getirecek.

Heyecan verici

Aston Martin’in yeni bölümü otomobil endüstrisindeki en heyecan verici proje. Lawrance Stroll ve Tobias Moers’dan oluşan inanılmaz ekibin Global Marka ve İletişim Sorumlusu rolünde yer almaktan heyecan duyuyorum” dedi.

Sabırsızlıkla bekliyorum

Yetenekli ve tutkulu bir takımın parçası olarak çalışarak, benzersiz bir şekilde hedefinde ultra lüks ve yüksek performans olan bu ikonik markanın koruyucusu olmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Aston Martin’in CEO’su Tobias Moers,” Marco’yu Aston Martin’e gelmesinden mutluluk duyuyorum ve onunla çalışmayı dört gözle bekliyorum” ifadelerine yer verdi.

Ferrari Yılları

Mattiacci, 2006’da Ferrai Asya-Pasifik’in başkanı ve CEO’luğu Ferrari Kuzey Amerika’nın Başkanı ve CEO’luğu görevini üstlenmişti. Bu görevlerde yakaladığı büyük başarılardan sonra 2014 yılında Ferrari’nin F1 takımının patronu olmuş ve 7 aylık sürecin sonunda ayrılmıştı.

Aston Martin’in dönüşü

Aston Martin geçtiğimiz sene Formula 1’e geri dönüş yapmıştı. Lawrence Stroll’ün, Aston Martin’e yatırım yapması sonucu, sahibi olduğu Racing Point takımının yerini Aston Martin markası almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler