Feyenoord'da Orkun ve Szymanski pişmanlığı! ''Biraz özledik''

29.12.2023 - 17:13 | Son Güncellenme: 29.12.2023 - 17:16

Bu sezon başında Fenerbahçe'ye gelen ve oynadığı oyunla adından söz ettirmeyi başaran Sebastian Szymanski ile ilgili Feyenoord kulübünden yapılan açıklama gündem oldu. Detaylar haberde...

Feyenoord'da Orkun ve Szymanski pişmanlığı! ''Biraz özledik''

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de oynadığı oyunla adından söz ettiren  Sebastian Szymanski  ile ilgili Feyenoord yaptığı açıklama ile gündem oldu.

Arne Slot'tan eski öğrencileri hakkında açıklama 

Hollanda Ligi'nde bu sezon beklentilerin altında kalan Feyenoord'da teknik direktör Arne Slot'tan eski öğrencileri Sebastian Szymanski ve Orkun kökçü hakkında açıklamalar geldi. Teknik Direktör Slot, ''Orkun takımın orkestra şefi değildi ama işler karmaşıklaştığında öne çıkan ilk isim oydu'' dedi.

"Orkun Kökçü ve Sebastian Szymansk'yi özledik"

"Orkun Kökçü, Idrissi ve Szymanski'yi biraz özledik" ifadelerini kullanan Slot "Bu oyuncular oyun başa başken oyunun dinamiklerini değiştirme sorumluluğunu üstleniyordu. Takımımın bu alanda gelişmesi gerek" dedi.

Fenerbahçe'de 29 maça çıktı 

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski 29 karşılaşmaya çıktı. Szymanski bu maçlarda 11 gol kaydederken, 10'da asist yaptı. 

Benfica'da 18 maça çıktı

Benfica forması giyen Orkun Kökçü ise 18 maçta forma giydi. Milli yıldız bu maçlarda 1gol ve 4 asistlik katkı verdi.  

Liderin 10 puan gerisinde 

Feyenoord, bu sezon Hollanda Ligi'nde PSV Eindhoven'in 10 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Feyenoord'da teknik direktör Arne Slot'un geleceği merak konusu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler