Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan Ricardo Quaresma ve transfer açıklaması

10.01.2024 - 16:19 | Son Güncellenme: 10.01.2024 - 16:54

Yeni teknik direktör Fernando Santos'un ilk antrenmanına çıktığı Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan Ricardo Quaresma ve transfer açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Karagümrük maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar önemli açıklamalarda bulundu.

"Yeni hocamızla 2 saate yakın bilgilendirme toplantısı yaptık"

Fernando Santos'un takımınla beraber ilk antrenmanı olduğunu belirten Uçar, "Yeni hocamızın ilk idmanı. 2 saate yakın bilgilendirme toplantısı yaptık. Bundan sonrası onun sorumluluğudur." dedi.

" Birkaç mevkiide daha transfer yapmak zorundayız"

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Feyyaz Uçar'ın açıklamaları şöyle:

"Transfer çalışmaları devam ediyor, etmek zorunda. Birkaç mevkiide daha transfer yapmak zorundayız. Burada sadece transfer çalışmalarının devam ettiğini söylemek durumundayım. İsim verince kendimizi zorda bırakıyoruz. Transferde lider karakterli, arkadaşlarını pozitif etkileyebilecek oyunculara öncelik vereceğiz. Takımın böyle oyunculara ihtiyacı var."

"Hocanın vereceği her karara saygılıyız"

"Hocamızla konuştuk, her oyuncuyla ilgili bilgilendirdik. Bundan sonraki tasarruf tamamen onda. Oyuncularla görüşecektir. Kararını verecektir. Hocanın vereceği her karara saygılıyız."

Valentin Rosier'in durumu

Kadro dışı bırakılan futbolculardan Valentin Rosier'in durumuyla ilgili Uçar, "Kadro dışı olan oyuncularla ilgili tekliflere açığız. Olursa mutlaka değerlendireceğiz." şeklinde konuştu.

"Serdar Topraktepe A takımda yardımcı hoca olacak"

"Fernando Santos bize bir jest yaptı. Serdar hocamızın ekipte olup olamayacağını sorduk. O da kabul etti. Serdar Topraktepe bundan sonra A takım kadrosunda yardımcı hoca olarak görevine devam edecek. Aynı zamanda performans hocası Migel de devam edecek."

Quaresma, Beşiktaş'a dönecek mi?

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu, siyah beyazlı takımın eski oyuncusu Ricardo Quaresma'nın Fernando Santos'un teknik ekibinde yer alacağıyla ilgili haberlerle ilgili olarak ise; "Şu anda daha öncelikli konularımız var. Ama hocamızın böyle bir düşüncesi varsa mutlaka değerlendiririz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler