Feyyaz Uçar kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

29.11.2023 - 15:47 | Son Güncellenme: 29.11.2023 - 15:51

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat'ın yönetim listesine giren Feyyaz Uçar kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar? İşte Uçar hakkındaki tüm detaylar...

Feyyaz Uçar kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

AJANSSPOR HABER

Seçime giden Beşiktaş'ta başkanlığa adaylığını açıklayan Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesi belli oldu. Arat'ın listesinde Feyyaz Uçar yer aldı. Peki Feyyaz Uçar kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

Feyyaz Uçar kimdir?

Feyyaz Uçar, forvet mevkiinde görev almış Kibar Feyzo lakaplı Türk eski millî futbolcu ve teknik direktördür. 1963 yılında İstanbul'da doğan Feyyaz Uçar, futbol kariyerine Avcılar Kulübü'nde başlamış, ardından Beşiktaş Genç Takımı'na transfer olmuştur. 

16 sezon boyunca Beşiktaş'ta forma giyen Uçar, 320 lig maçında attığı 170 golle kulüp tarihindeki en büyük golcülerden biri olmuştur. Feyyaz Uçar, aynı zamanda Türkiye millî futbol takımında da forma giymiş ve ülkesini uluslararası arenada temsil etmiştir.

Futbolculuk kariyerini tamamladıktan sonra Antalyaspor ve Kuşadasıspor gibi takımlarda görev alan Uçar, futbolun yanı sıra Heybeliada Hüseyin Rahmi Gürpınar Lisesi ve Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nde Beden Eğitimi öğretmenliği yapmıştır.

Senin için hazırladığımız haberler