Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan kadro dışı bırakılan futbolcularla ilgili açıklama

11.12.2023 - 18:21 | Son Güncellenme: 11.12.2023 - 18:27

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan 5 futbolcuyla ilgili açıklama yaptı. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan kadro dışı bırakılan futbolcularla ilgili açıklama

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana kadro dışı bırakıldı.

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadelerine yer verildi. 

Feyyaz Uçar'dan açıklama

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ise NTV'ye yaptığı açıklamada yeni bir karar alınana kadar 5 futbolcunun kadro dışı durumunun devam edeceğini açıkladı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Fransız Devrimi bitti!
Habere Git

"Kadro dışı durumu yeni bir karar alınana kadar devam edecek"

Uçar açıklamasında, "Futbol takımları genel koordinatörümüz Samet Aybaba'nın raporu sonrası yönetim kurulumuz 5 futbolcumuzun kadro dışı kalması kararını aldı. Kadro dışı durumu yeni bir karar alınana kadar devam edecek. Devre arasında yollarımızı ayırma kararı alırsak oyuncular ile görüşeceğiz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler