Feyyaz Uçar'dan Beşiktaşlı Necip Uysal'a Tepki

13.09.2022 - 08:50 | Son Güncellenme: 13.09.2022 - 12:22

Son dakika spor haberi: Beşiktaş'ın, Başakşehir ile oynadığı maçta golden önce pas hatası yapan Necip Uysal eleştirilen odağı oldu. Uysal'ı siyah-beyazlıların efsane futbolcusu Feyyaz Uçar da sert bir şekilde eleştirdi. Detaylar haberimizde...

Feyyaz Uçar'dan Beşiktaşlı Necip Uysal'a Tepki

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta maçında sahasında Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta misafir takımın attığı golden önce pas hatası yapan Necip Uysal, karşılaşmanın ardından eleştirilen isimlerin başında geldi.

Siyah-beyazlıların unutulmaz futbolcusu Feyyaz Uçar, Necip Uysal'ın Beşiktaş'ta ilk 11'de oynamasını eleştirdi.

"Artık başka takımda oynamalı"

beIN Sports'a konuşan konuşan Feyyaz Uçar "Necip kardeşimize artık yapabileceği takımlarda şans vermemiz lazım. Bu kardeşimize ne yapsak olmuyor. Yapabileceklerinden daha fazla şey istemeye gerek yok. Kader de ağlarını örüyor sanki, bir şekilde Necip oynuyor" dedi ve ekledi:

"Kapasitesi bu kadar Necip'in..."

"Açıkçası Necip için de artık üzülüyorum. Gerçekten kader de ağlarını örüyor galiba, kim gelse, gitse yine de Necip oynuyor. Bu da garip. Sergen Yalçın'la, Şenol Hoca ile, Slaven Bilic ile de oynadı. Kapasitesi bu kadar Necip'in. Daha fazlasını beklemeye gerek yok."

Oyundan çıkarken ıslıklandı, sinirlerine hakim olamadı

Öte yandan; Beşiktaş-Başakşehir maçında dakikalar 75'i gösterdiğinden Siyah Beyazlı ekipte Necip Uysal ve Gedson Fernandes oyundan çıkan isimler oldu. Yerlerine ise yeni transfer Tayyip Talha Sanuç ile Cenk Tosun girdi. 

Bu değişiklik sırasında kaptan Necip Uysal kenara gelirken taraftarlar tarafından ıslıklandı. Tecrübeli futbolcu kenara geldikten sonra bir hayli sinirlendi. Necip Uysal kulübeye gelirken su şişesini tekmeledi ve yedek kulübesinin içinde de su şişesini fırlattı.

Senin için hazırladığımız haberler