Feyyaz Uçar'dan Rıza Çalımbay'a cevap! "Zamanı gelince anlatacağım"

13.01.2024 - 23:33 | Son Güncellenme: 13.01.2024 - 23:41

Beşiktaş Futbol Futbol Şubesi Sorumlusu Feyyaz Uçar, Rıza Çalımbay'ın kadro dışı bırakılan oyunculardan haberinin olmadığı iddiası hakkında açıklama yaptı.

Feyyaz Uçar'dan Rıza Çalımbay'a cevap! "Zamanı gelince anlatacağım"

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 20'inci haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Siyah-Beyazlılar'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, ilk maçında 3-0 kazandı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Futbol Futbol Şubesi Sorumlusu Feyyaz Uçar açıklamalarda bulundu.

"İlk Çalımbay'a bilgi verildi kadro dışında"

Rıza Çalımbay'ın daha önce yaptığı açıklamada kadro dışı bırakılan oyuncular hakkında verilen karardan daha önce haberinin olmadığı iddiasına cevap veren Feyyaz Uçar, "Artık bizim takımımızın bir hocası var. Biz artık geriye bakmak istemiyoruz. Önümüze bakacağız. Rıza Hocamızın bilgisi vardı. İlk kendisine bilgi verildi kadro dışında" dedi.

"Şunu değil, bunu kadro dışı bırakın deseydi..."

Sözlerine devam eden Uçar, "Keşke o zaman, 'Şunu değil, bunu kadro dışı bırakın ya da buna ihtiyacım var bırakmayın' demiş olsaydı olaylar çok daha farklı gelişecekti" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kartal yeni hocasıyla uçtu! Genç Semih tarihe geçti
Habere Git

"Yorumculuğa döndüğümde tek tek anlatacağım"

Uçar, "Ben burada uzun süre yöneticilik yapmayacağım. Değişimler olacak. Yeni arkadaşlar gelecek. Tekrar yorumculuğa döndüğümde bu süreçte yaşananları söyleyeceğim tek tek. Burada yaşanılan her şeyi bir bir konuşacağım" dedi.

"Mustafa Hekimoğlu niye genç Milli Takım'a gitti?"

Feyyaz Uçar, "Mesela diyeceğim ki 'Mustafa Hekimoğlu kadro bu kadar darken, niye genç Milli Takım'a gitti? Mustafa Hekimoğlu'nu Hamit Altıntop'tan kim geri talep etti? Samet Aybaba mı aradı?" Senin kadron bu kadar darken, sen oyuncularını neden genç Milli Takım'a veriyorsun? Orada Hamit Altıntop'a çok teşekkür ediyoruz.  Şöyle bir şey söyledi, 'Oyuncunun bir Avrupa maçında oynaması, genç Milli Takım'da oynamasından daha iyi olur' dedi. Biz de kendisine çok teşekkür ediyoruz. Zamanı gelince biz de konuşuruz" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler