Feyyaz Uçar'dan teknik direktör açıklaması: ''Yakında göreve gelecek''

05.01.2024 - 23:36 | Son Güncellenme: 05.01.2024 - 23:39

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Beşiktaş - Kasımpaşa maçından sonra açıklamalarda bulundu. Detaylar haberde...

Feyyaz Uçar'dan teknik direktör açıklaması: ''Yakında göreve gelecek''

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 19. hafta maçında Beşiktaş'ın evinde 3-1 kaybettiği Kasımpaşa maçı sonrası Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar açıklamalarda bulundu. Uçar, teknik direktör hakkında konuştu.

''Seyircimizin önünde mağlup ayrılıyoruz''

kadro yetersizliği sonucu ikinci yarıda istedikleri oyunu oynayamadıklarını söyleyen Feyyaz Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, "Skor tabii ki hiç de güzel değil. Elimizde kalan oyuncularla mücadele etmeye çalıştık. İkinci yarıda kadro yetersizliğimiz ortaya çıktı. İstemediğimiz bir skorla, seyircimizin önünde mağlup ayrılıyoruz. Sorunlarımız var, bu takımın zaman ihtiyacı var. Hoca, bir şekilde çözülecek. Onun için çalışmalarımız devam ediyor. İmza olmadan isim vermek istemiyorum ama en kısa zamanda görevine başlayacaktır yeni hocamız." açıklamalarında bulundu.

''14 yabancı oyuncumuz var'' 

Kadroda 14 yabancı oyuncu olduğunu söyleyen ve bazı oyuncularla yollarını ayıracaklarını dile getiren Feyyaz Uçar, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 14 yabancı oyuncumuz var, bunlardan bazılarıyla vedalaşmamız gerekiyor. Ama onu da çözeceğiz kimsenin kuşkusu olmasın. Şu anda zorluklarla karşı karşıyayız. Ama Beşiktaş her zaman sorunların üstesinden gelir, biz de bu günleri aşacağız." dedi.

''Beşiktaş'a layık bir hoca getireceğiz''

Beşiktaş'a layık bir teknik direktör ile anlaşacaklarını vurgulayan  Uçar: "Beşiktaş'a uygun ve layık bir hocayı getireceğiz ve hocanın arkasında duracağız. Oyuncularımızın arkasında duracağız." ifadelerini kullandı.

''Avrupa Kupalarına katılma istiyoruz''

Bu sezon sonunda Avrupa Kupalarına katılmak istediklerini söyleyen Feyyaz Uçar: "Bu sene hedefimiz Avrupa kupalarına katılma şansı yakalamak. Bizim hedefimiz bu." dedi.

'Takımın eksikleri belli''

Yeni gelecek teknik direktör ile takımın eksiklerini paylaşılacak diyen Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Uçar "Takımın eksikleri aşağı yukarı belli, belirli mevkiler var. Söz konusu hocayla bunlar paylaşılacak. Transferin başlangıcı için zaman var. Biz yeni gelen hocaya transfer etmek istediğimiz oyuncuları söyleyeceğiz. Onun onayını alacağız. Beşiktaş'ın her zaman B planı, C planı vardır. Öncelikli olarak Rizespor maçına yetişmezse bir sonraki maça yeni hocayla çıkmak istiyoruz. Bu kadar uzaması bizi de üzdü. Biraz vakit kaybettik. Bu konuda sığınacak bir şeyimiz de yok." açıklamalarında bulundu.

''Rıza Çalımbay telefonu açmadı''

Samet Aybaba'nın Rıza Çalımbay'ı aradığını söyleyen Feyyaz Uçar: "Rıza Çalımbay'ı Samet Ağabey birkaç kez aradı. Ne yazık ki Rıza Çalımbay telefonu açmadı." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler