FIFA Menajeri Malik Arutyunov: “Lokomotiv Moskova kontra oynarsa yenilir”

17.09.2018 - 15:59 | Son Güncellenme: 17.09.2018 - 18:59

FIFA Menajeri Malik Arutyunov, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Lokomotiv Moskova’yı değerlendirdi. Arutyunov, Rus ekibinin avantaj ve dezavantajlarını dile getirdi. Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Malik Arutyunov’ın değerlendirmelerinden Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

FIFA Menajeri Malik Arutyunov: “Lokomotiv Moskova kontra oynarsa yenilir”

FIFA Menajeri Malik Arutyunov, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Lokomotiv Moskova’yı değerlendirdi. Arutyunov, Rus ekibinin avantaj ve dezavantajlarını dile getirdi.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Malik Arutyunov’ın değerlendirmelerinden Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

“Lokomotiv son derbide aldığı 1 puana memnun olmalı”

Lokomotiv Moskova için Dinamo Moskova maçı zor geçti. Kırmızı kart çıktıktan sonra Dinamo Moskova pozisyonlar buldu. Gol atabilirdi. Lokomotiv Moskova’nın ligde aldığı 1 puana memnun olması gerekiyor diye düşünüyorum.

“Gol atma konusunda sorunlar yaşıyorlar”

Lokomotiv geçen sene daha iyi başlangıç yapmıştı. Lige kötü başladılar. Rehavete kapıldıkları yönünde eleştiriler yapılıyor. Şampiyonlar Ligi maçını da bekliyorlar. Galatasaray maçında Lokomotiv’i göreceğiz. Fakat; gol atma konusunda epey sıkıntı çekiyorlar.

"Futbolcuların son performans durumu"

Smolov ile taktik olarak da anlaşmazlıklar var. Lokomotiv’de zorluklar çekiyor. Eder’in performansı da iyi değil. Farfan’ı maçta tercih edecektir Yuri Semin. Eder, son maçta ortalıkta görünmedi. Dinamo Moskova maçında kötüydü. İlk yarıdan sonra resmen maçı bıraktı. Yuri Semin de değişiklik yaptı. Smolov da iyi bir görüntü ortaya koymadı.

"Fernandes konusunda son durum…"

Galatasaray maçında Smolov oynamayacak. Farfan – Miranchuk oynayabilir. Ya da sadece Miranchuk’u tercih edebilir. İki tane Miranchuk var. Biri santrfor, diğeri orta sahada oynuyor. Manuel Fernandes de geçen sene en iyi futbolculardan biriydi. Şu anda basında da yazılıyor. Bir sözleşme problemi yaşıyor. Sözleşmesi 2019 Haziran ayında bitecek.

“Lokomotiv Moskova kontra oynarsa yenilir”

Lokomotiv Moskova ofansta problem yaşıyor. Yüksek toplarla da santrforları arıyorlar. Bunu da başaramıyorlar. Lokomotiv Moskova, Galatasaray maçında kontra oynarsa yenilir, ya da berabere kalır. Deplasmanda kontratak oynayarak kazanamazlar. Öyle olursa şans vermiyorum. Belki berabere kalırlar.

“Galatasaray yüzde 55 önde”

Guilherme iyi bir kaleci. Ama Muslera yüksek seviyede bir kaleci. İki kaleciyi kıyaslayamam. 2002’de aynı teknik direktörler karşılaşmıştı. Ama ben bu maçta Galatasaray’ın yüzde 55 galibiyetini öngörüyorum. İnşallah Galatasaray kazanır.

Senin için hazırladığımız haberler