FIFA menajeri Mithat Halis'ten Kucka ve Ayew açıklaması!

12.07.2018 - 20:15 | Son Güncellenme: 12.07.2018 - 17:19

FIFA menajeri Mithat Halis, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Beşiktaş'ın ve Trabzonspor'un gündemini değerlendirdi. Peki, Kucka, Milan'a transfer olacak mı? İşte detaylar...

FIFA menajeri Mithat Halis, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Beşiktaş'ın ve Trabzonspor'un gündemini değerlendiren Mithat Halis'in açıklamaları şu şekilde:

Bielsa, Marsilya'ya imzaladığı zaman bütün oyuncular satılıktı. Ayew, Gignac ve Payet çok ucuzdu. Beşiktaş o zaman almalıydı. Rahatlıkla alınabilirdi. Takımlarımız günlük düşünüyor. O dönem Bilic, "Ayew'in boyu kısa" demişti. Ayew'i şimdi transfer edebilirler ama Swensea bedavaya vermez. Şu an bedelinin ne kadar olduğunu bilmiyorum. Hangi takımın ilgi gösterdiğini bilmiyorum.

Kucka Milan'a mı dönecek?

Kucka'yı Trabzonspor bırakmak istemiyor. Burak ve Kucka şu an Trabzonspor'un Trabzonspor'un futbolcusu. İki oyuncu için teklif var ama değerlerini bulması gerekiyor. Her iki futbolcunun da 4-5 milyon Euro bonservis bedeli var.

Senin için hazırladığımız haberler