Fikirtepe patlamasından dram çıktı! Beşiktaşlı Maryam…

12.10.2022 - 10:41 | Son Güncellenme: 12.10.2022 - 10:43

Fikirtepe’deki patlamada ölen 8 yaşındaki Maryam Khidivona’nın Beşiktaş futbol okulu öğrencisi olduğu ortaya çıktı. Bir doğum günü partisine katılan Maryam, patlamadan hemen önce evine dönmüş.

Fikirtepe patlamasından dram çıktı! Beşiktaşlı Maryam…

AJANSSPOR HABER

Kadıköy Fikirtepe Mahallesi Erdemler Sokak'ta geçen pazar günü saat 19.00 sıralarında 3 katlı binanın 2'inci katında patlama meydana gelmiş ardından bina alevlere teslim olmuştu. Binanın en üst katında Özbekistan uyruklu 8 yaşındaki Maryam Khidivona; babası, babaannesi ve dedesiyle birlikte yaşıyordu. Yaşanan patlamada 8 yaşındaki Maryam ve dedesi hayatını kaybederken babası ve babaannesi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş futbol okuluna gidiyordu

8 yaşındaki Maryam Khidivona’nın 1 yıldır Kadıköy'deki Beşiktaş futbol okuluna gittiği ve antrenmanlara katıldığı öğrenildi. Maryam'ın gittiği futbol okulunun sorumlusu Kâni Demircan konuştu. Demircan, "Çok üzgünüz. Meryem o kazada vefat etti. Çok seviyorduk kendisini. 1 seneden beri bu futbol okuluna geliyordu. Dedesiyle birlikte geliyordu buraya. 1 seneden beri burada sessiz sedasız oturuyordu” dedi.

Doğum gününden çıkıp eve gitmiş

Demircan’ın verdiği bilgiye göre Maryam Khidivona, patlamanın olduğu gün bir arkadaşının doğum gününe gitti. Orada fotoğrafları da bulunan 8 yaşındaki çocuk Fikirtepe’deki evine gitti. Evine gittikten 2 saat sonra patlama meydana geldi. 

Senin için hazırladığımız haberler