Fikret Orman: "Bir tane çivi çakmayan adamlar beni eleştiriyor"

03.02.2019 - 00:24 | Son Güncellenme: 03.02.2019 - 03:24

Fikret Orman: "Bir tane çivi çakmayan adamlar beni eleştiriyor"

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman açıklamalarda bulundu. Orman, "Bir tane çivi çakmayan adamlar beni eleştiriyor. Beşiktaş'ta, Süleyman ağabeyden sonra yapılan bütün tesisleri ben yaptım." dedi.

Orman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bir tane çivi çakmayan adamlar beni eleştiriyorlar"

Bir tane çivi çakmayan adamlar beni eleştiriyorlar. Beşiktaş'ta, Süleyman ağabeyden sonra yapılan bütün tesisleri ben yaptım. Ne varsa ben yaptım. Ümraniye, Akatlar, İnönü 2000'den beri ben yaptım. Bunu konuşan bir kişi çıksın şunu da ben yaptım desin. Ayıptır ya.

"Bir gün gelecek isim isim konuşacağız."

Benim yanımda durduğu zaman insanların cıkı çıkmıyor. 100 metre uzaklaşıyor orada konuşuyor. Gel diyorsun susuyor. Şimdi çalışmayanı yanından uzaklaştırıyorsun, adamlar başlıyorlar dedikodu yapmaya. Bir gün gelecek isim isim konuşacağız.

Bu kulüp kimsenin babasının malı değil. Benimde bir dönemim kaldı. Ama bu ayak oyunları ile olmaz. Çok daha ağır konuşurum. Günü geldiği zamanda konuşacağım.

Ayın 23'de Divan Kurulu toplantısında çıkacaklarmış, başkan konuşmadan önce çıkıp konuşalım diye organisazyonlar yapıyorlar. Dünyanın hangi tarihinden görüşmüş, kulübün başkanı konuşmadan adamlar konuşacakmış. Amaç ney? Çıkın aday olun ben söylüyorum.

Ankara'da da söyledim. Ben sizin için çalışıyorum. Siz benim için çalışmıyorsunuz. Sizler bu emeği hissettiyseniz bana hissettireceksiniz. Ben bunu hissetmediğim sürece ben Beşiktaş başkanlığı yapmam. Ben Beşiktaşlılara hizmet etmekle ilgilendim.(Salonda Alkışlar)

Beşiktaş'ın bayan basketbol maçı oynanıyor Mersin'de. İstanbul'dan otobüs tutuyorlar. Mersin'den, Adana'dan ve Antalya'dan giden yok. İstanbul'daki maçına gel Beşiktaş'ın. Bana söyleyebileceğin öyle bir yüreğin varsa gel yüzüme söyle.

Çıkın aday olun kardeşim, bunun ayıbı yok ki. Kimsiniz. Bir anlatın. Mesleğiniz ney. Bilmem nenin şoförü Beşiktaş'ta kanaat önderi olmuş. Boş gezen adamlar, gelmişler beni irdeliyorlar. Çıkın aday olun. 

Çok sinirleniyorsunuz diyorlar, benim yerimde olsanız, sabah 7'den haftanın 7 günü Beşiktaş için çalışıyorum. Benim kadar çalışan Beşiktaş başkanı gördünüz mü? Süleyman ağabey dışında. Başka bir kulüpte gördünüz mü?Tatile gitti başkan.Böyle bir şey olabilir mi ya.(Kartal Analiz)

Senin için hazırladığımız haberler