Fikret Orman: "En iyi transferimiz..."

22.07.2019 - 10:51 | Son Güncellenme: 22.07.2019 - 13:51

Fikret Orman: "En iyi transferimiz..."

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İş Birliği Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

İşte Ajansspor'un Orman'ın açıklamalarından derledikleri:

Cacharel ile yaptığımız anlaşma hayırlara vesile olsun. Beşiktaş adına güzel olsun. Birlikte işbirlikleri ile ülkemizin ve kulüplerimizin marka değerini artırmak lazım. Olaylara pozitif tarafından baktığımızda mutlu olacağımıza inanıyorum. Gördüğünüz gibi ben damat gibi giyindim. Bizler rol modeliz. Hocalarımız ve oyuncularımızı kullanabiliriz.

 

Biz bir markayı tanıtmaktan ziyade biz güzel giyindiğimiz zaman şık olduğumuzda algılarda güzel oluyor. 2 yıllık sözleşme imzaladık. 5 yıllıkta yapabiliriz. Beş dakikada Beşiktaş. (Gülerek) Hedefe yaklaşılmadı. Çünkü hedeflerimiz çok büyük. Dünyadaki futbol pazarındaki sponsorlar Doğu'dan gelen şirketler.

 

Beşiktaş kendini dünyaya ne kadar tanıtırsa Cacharel'de o kadar tanıtıyor. Biz ölçü almak için hazırız. Dünyadaki en kolay iş transfer yapmaktır. Enzo Roco'dan hocamız çok memnun. Bu sezon Roco formayı alacak gibi. Mirin var. Aceleci değiliz. Çalışmalarımız devam ediyor. Taraftarı mutlu etmek için biz de transfer yaptık. 3. şampiyonluk için transfer yaptık fakat ligi 3. sırada tamamladık. En iyi transferimiz Abdullah Avcı ve ekibi.

 

Genç oyuncular müthişti. Güzel bir kamp dönemi geçti. Hocamız reklam filminde de gülümsüyor. Güzel bir sezon olacak. Potansiyeli yüksek genç oyuncularımız var. Gaza gelmeden sakin ve doğru işler yapmalıyız. Hoca ile de devamlı görüşüyoruz.

 

Bu soruyu kampta sorun. Aramızda Galatasaraylı dostumuz Sinan da var, kalp kırmayalım. Hafta sonu kampta olurum. Orada güzelce sohbet yaparız. Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar'ı orada bol bol konuşuruz.

Senin için hazırladığımız haberler