Fikret Orman, Maldivler'de

17.12.2020 - 00:11 | Son Güncellenme: 17.12.2020 - 00:28

Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman, bu kez magazinin gündemine geldi. Orman, 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Tuğba Coşkun ile evlenecek. Fikret Orman'ın sevgilisi Coşkun ile Maldivler'e tatile gittiği iddia edildi. İşte detaylar...

Fikret Orman, Maldivler'de

AJANSSPOR-HABER

3.3 milyar liralık bir borç yüküyle Beşiktaş Başkanlığı'nı bırakıp giden Fikret Orman, magazin gündemine oturdu.

Hürriyet gazetesi yazarlarından Mehmet Üstündağ, Fikret Orman'ın 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Tuğba Coşkun ile evlenebileceğini öne sürdü.

2012 yılında boşanmıştı

Üstündağ, Orman'ın Çoşkun'u, 41. yaş hediyesi olarak Maldivler'de tatile götürdüğünü belirterek, "41 yaşına giren Coşkun’a sürpriz yapan Orman, sevgilisine kış ortasında yazı hediye etti. Bu romantik hediyenin ardından romantik bir hamle gelir mi dersiniz?

Tuğba Coşkun, Maldivler tatilinden parmağında bir yüzükle geri dönebilir" dedi. Nisan 2012'de Beşiktaş Başkanı olan Fikret Orman, aynı yılın Eylül ayında Sedef Orman'dan boşandı. Orman'ın bu evlilikten iki kızı var.

Ağır borçla bırakıp gitti

Beşiktaş'a iki şampiyonluk yaşatan ve stadı yeniden yapan Orman, buna karşın kulübü büyük bir borç yükü altına soktu.

Ekim 2019'da kulübü olağanüstü seçime götürürken kendisi aday olmadı. Seçimde başkanlığa Ahmet Nur Çebi seçildi. 3.3 milyarlık borcun yanı sıra tüm gelirleri temlik altında bir kulüp devralan Çebi, bir yıldır kulübü finansal açıdan düze çıkartmak için çalışıyor.

Senin için hazırladığımız haberler