Fikret Yılmaz, Karabükspor'dan ayrılacak mı? Açıkladı!

16.08.2018 - 20:47 | Son Güncellenme: 16.08.2018 - 23:47

Spor Toto 1.lig ekiplerinden Karabükspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, Radyospor'da Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın sorularını yanıtladı.

Yılmaz'ın röportajından satır başları şu şekilde:

''Oyuncularımızın bir kısmı şehri terk etti''

''Karabükspor’da değişen bir şey yok. Hatayspor müsabakasına A2 takımı ile çıkacağız. Oyuncularımızın bir kısmı şehri terk etti. Bu tabii vahim bir durum. Maalesef lisanslarımız çıkmadı. Camiaya bunu deklare etmemize rağmen duyarsızlık devam ediyor. Şehri terk eden oyuncular bizi bekleyecekler. Aydın Yılmaz, Zeki Korkmaz, Serkan Kurtuluş ve Murat Ceylan gibi oyuncular şehri terk etti. Yabancı oyuncular hala burada. Bayram tatili araya girdiği için lisanslar için 2-3 gün süremiz var.''

''Transfer açılmazsa ayrılırız''

Ayın 30’una kadar verdiğimiz sözü yerine getiririz ve mücadelemizi sürdürürüz. İnşallah transfer açılır ve işimize bakarız. Ama transfer açılmazsa kendi durumumuzu gözden geçiririz. Gerekli açıklamaları yaparız ve devam etmeyiz.

''Oyuncularımızı kaçırmamak için mücadele veriyoruz''

Adana Demirspor maçında A2 takımı iyi mücadele ettik ancak gol bölgesine gidemedik. Forvetlerimiz yeterli değildi. Adana Demirspor’un skor üretmesine engel oldular. Adana Demirspor’u tebrik ediyorum, hak ettiler. Sıradan bir takımı yenmediler.  Hatayspor maçının saatini düşünecek durumda değiliz. Yöneticilerimiz, çalışanlarımız transferi açmak için meşguller. Maç saati bizi ilgilendirmiyor. Transferi açmak ve oyuncularımızı kaçırmamak için mücadele veriyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler