"Filip Novak aynı paraya İstanbul'da oynayabilir"

20.07.2020 - 16:05 | Son Güncellenme: 20.07.2020 - 18:48

"Filip Novak aynı paraya İstanbul'da oynayabilir"

FIFA Menajeri Mithat Halis, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Temsilciliğini yaptığı Martin Skrtel ile ilgili neler söyledi? Trabzonspor'a getirdiği futbolcusu Filip Novak'ın durumunu nasıl değerlendirdi?

"Skrtel olmasaydı Başakşehir şampiyon olamazdı"

Başakşehir'le şampiyonluk yaşayan oyuncusu Martin Skrtel'le ilgili konuşan Mithat Halis, "Başakşehir, Skrtel'i Fenerbahçe'den bonservisiyle almak istedi ancak Fenerbahçe bırakmadı. Skrtel olmasaydı Fenerbahçe şampiyon olamazdı. Skrtel'in oynamadığı maçlarda karakter sorunu oluşuyor. Okan Buruk, Skrtel'i ısrarla istedi. Trabzonspor'la olan yarışta stoper farkı ortaya çıktı. Burada fark yaratacak tek adam Skrtel'di. Mert Günok'un iyi oynamasında da Skrtel'in payı var" şeklinde konuştu.

Novak aynı paraya İstanbul'da oynayabilir!

Son olarak Trabzonspor'dan ayrılması gündemde olan Filip Novak'ın durumunu değerlendiren Mithat Halis, "Filip Novak'a karışmıyorum. Novak'ın menajeriyle artık konuşmuyorum. Ne yaparsa yapsın. Benim başka ortaklarım da var. Novak'ın Trabzonspor'da kalmasını istiyorum. Novak gibi bir oyuncuyla polemike girmemek lazım. Sözleşmesinin bitimine bir sene kala neden sözleşme uzatmadılar? Novak'tan memnundular ancak sözleşmesini uzatmadılar. Trabzonluların kendileri bile Trabzon'da durmuyor. İstanbul'a geliyorlar. Novak aynı paraya İstanbul'da oynayabilir" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler