FİLM İZLE | Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu oyuncuları kimler ve ücretsiz izle

18.11.2020 - 12:28 | Son Güncellenme: 18.11.2020 - 12:32

Ölüm yıldönümünde unutulmayan Naim Süleymanoğlu sosyal medyada gündeme geldi. Hem başarıları hem ödülleri hem ismi sosyal medyada gündemi almaya devam ediyor. Bazı kullanıcılar ise ölüm yıldönümünde unutmadıklarını gösteren paylaşımlar atarken bazı kesim ise Cep Herkülü'nün adına yapılan filmi araştırmaya başladılar. Naim Süleymanoğlu adına yapılan filmi izle gibi araştırmalar yaparken Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu oyuncuları kimler ve ücretsiz izle... Detaylar haberimizde...

FİLM İZLE | Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu oyuncuları kimler ve ücretsiz izle

Ölüm yıldönümünde unutulmayan Naim Süleymanoğlu sosyal medyada gündeme geldi. Hem başarıları hem ödülleri hem ismi sosyal medyada gündemi almaya devam ediyor. 

Bazı kullanıcılar ise ölüm yıldönümünde unutmadıklarını gösteren paylaşımlar atarken bazı kesim ise Cep Herkülü'nün adına yapılan filmi araştırmaya başladılar. 

Naim Süleymanoğlu adına yapılan filmi izle gibi araştırmalar yaparken Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu oyuncuları kimler ve ücretsiz izle... Detaylar haberimizde...

Oyuncu kadrosunda kimler var?

Filmde Naim Süleymanoğlu’nu Hayat Van Eck canlandırıyor. Filmin kadrosunda Yetkin Dikinciler, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Uğur Güneş, İsmail Hacıoğlu gibi isimler bulunuyor.

Konusu nedir?

Halter sporu için ailesini geride bırakan küçük Naim, başarılarla dolu bir hayat hikayesi yazmak için haltere başladı. Sonrasında dünya şampiyonu oldu. Bütün bu başarıların yanı sıra, Bulgaristan’da soydaşlarına yapılan zulmü dünya kamuoyuna duyurmak için Türkiye’ye iltica etti. Başarılarla dolu hayatında sürekli bir hasret ve gurbet olan Süleymanoğlu’nun hayat hikayesi sinemaya taşınıyor. 

Şarkısı

Senin için hazırladığımız haberler