ESpor Haberleri | Fire Flux seriye bağladı! Üçüncü Kez Mobile Legends Türkiye Şampiyonu

20.05.2024 - 16:32 | Son Güncellenme: 20.05.2024 - 16:35

Fire Flux, Mobile Legends: Bang Bang (MLBB) Türkiye Ligi 3. sezonunda, üst üste üçüncü kez Türkiye şampiyonu olmayı başardı.

ESpor Haberleri | Fire Flux seriye bağladı! Üçüncü Kez Mobile Legends Türkiye Şampiyonu

AJANSSPOR-HABER

Ülkemizin önde gelen espor takımlarından Fire Flux Esports, Mobile Legends: Bang Bang (MLBB) Türkiye Ligi 3. sezonunda, üst üste üçüncü kez Türkiye şampiyonu olmayı başardı. heyecanlı anlara sahne olan Türkiye Ligi karşılaşmalarında rakiplerini geride bırakarak zafere ulaşan ekip, böylece oyunun global turnuvalarından biri olan MLBB Mid Season Cup 2024‘e katılmaya hak kazandı.

Türkiye Ligi’nde üst üste 3’üncü kez şampiyonluk ipini göğüsledi

Fire Flux, ligi 24-4 toplam skorla birinci sırada tamamladı. Yarı finalde The Prestige ekibini 2-1, ardından final aşamasında Vatangame Esports takımını 3-0 ile geçen takım, adını Grand Final’a yazdırdı. Lower Bracket Finali’nden gelen rakibi S2G Esports’u açık ara farkla eleyerek bir kez daha Türkiye’nin en iyisi olmayı başaran Fire Flux, Türkiye Ligi’nde üst üste 3’üncü kez şampiyonluk ipini göğüsledi.

3 milyon dolar ödül havuzuna sahip MSC 2024 Riyad‘da Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanan ekip, global turnuvaya Main Stage‘den başlayacak. Suudi Arabistan’ın başkentinde düzenlenecek etkinlikte yeteneklerini ve tecrübesini konuşturacak olan takım, ödül havuzundan en yüksek payı almak için mücadele edecek.

Fire Flux Esports, geçtiğimiz yılın dünya şampiyonasında 120 bin dolarlık büyük ödülü kazanmış, bir önceki turnuvada ise dünya çapında en iyi 3 takım arasına girerek adını espor tarihine yazdırmıştı. Takımın MLBB kadrosunda Barış Ali ‘Alien’ Çakır, Sidar ‘Tienzy’ Menteşe, Ahmet Taha ‘Rosa’ Batır, Emre ‘sunshine’ Sarı ve Furkan ‘APEX47’ Akbulut bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler