Fırtına, Arslan’ı istiyor!

19.01.2021 - 16:52 | Son Güncellenme: 19.01.2021 - 17:23

Trabzonspor transfer haberi… Bordo-Mavililerin orta sahaya yapmak istediği takviyenin Demir Grup Sivasspor’un tecrübeli futbolcusu Hakan Arslan olduğu iddia edildi. Hakan Arslan Trabzonspor’a transfer olacak mı? Hakan Arslan bu sezon kaç gol attı? Detaylar haberimizde…

Fırtına, Arslan’ı istiyor!

Enzo Perez transferini netleştiremeyen Karadeniz temsilcisi, Sivasspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Hakan Arslan'ı listesine aldı. Abdullah Avcı’nın da onayından geçen 32 yaşındaki futbolcu için kollar sıvandı.

Fanatik’in haberine göre, Berat Özdemir transferinden sonra merkez orta sahaya bir isim daha transfer etmeyi planlayan Bordo-Mavililer'de Hakan Arslan ismi öne çıktı.

Enzo Perez transferi için yapılan görüşmelerde ilerleme sağlayan fakat henüz transfere son noktayı koyamayan Trabzonspor, bu sezon performansıyla göz dolduran Yiğidolar’ın kaptanını hedefine aldı.

Ayrıca, Abdullah Avcı'nın da yönetime, "Ne vereceğini kestiremediğimiz kapalı kutu yabancıdan iyidir. En azından yıllardır bildiğimiz, izlediğimiz bir oyuncu" dediği iddia edildi.

Bunun üzerine Başkan Ağaoğlu ve kurmayları bu transfere yoğunlaştılar ve Kırmızı-Beyazlı takımın yöneticileri ile bu hafta görüşme gerçekleştirecekleri öne sürüldü.

Öte yandan Hakan Arslan, bu sezon kaptanlığını yaptığı Sivasspor ile Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi dahil 22 maça çıkarken, takımına 5 gol 2 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler